BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 34,99
ALTIN 2.311,13
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Kılıçdaroğlu'ndan İYİ Parti ile ittifak açıklaması 'en büyük arzum'...

CHP ile İYİ Parti arasındaki yerel seçim ittifakı pazarlıkları sürüyor. İYİ Parti lideri Meral Akşener, bugün için resti çekmişti. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan "Görüşmeler sürüyor" açıklaması geldi.

Abone ol

CHP ile İYİ Parti arasında Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler için ittifak pazarlıkları devam ediyor. İttifak görüşmeleriyle ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan, "Görüşmeler devam ediyor. Umarım güzel şeyler olur" açıklaması geldi.

İki parti arasındaki ittifak görüşmeleri tıkanma noktasına gelmiş ve büyükşehir belediyeleri paylaşılamamıştı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mansur Yavaş'a soğuk baktığı ve ikili görüşmede "İYİ parti adayı ol" teklifinde bulunduğu ancak Yavaş'ın bunu reddettiği ortaya çıkmıştı.

AKŞENER 'ÇARŞAMBA SON' DEMİŞTİ... İYİ Parti lideri Akşener dün, “Tıkanıklık bu akşama kadar aşılamazsa Çarşamba sabah görüşmelerin noktalanması” talimatını vermişti. Krizde son durumla ilgili CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan açıklama geldi. 

KILIÇDAROĞLU'NDAN YENİ AÇIKLAMA... "Görüşmeler devam ediyor. Umarım güzel şeyler olur" diyen Kılıçdaroğlu, "Türkiye bu ittifak görüşmelerini başarıyla sonuçlandırır, benim de en büyük arzularımdan birisi bu" ifadelerini kullandı.