BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu kendi kendini yalanladı

CHP lideri, altın kaplamalı klozetle ilgili çark etti. Kılıçdaroğlu ben o sözleri söylemedim dese de arşivden çıkan bir konuşması, o sözlerini yalanladı.

Abone ol

CHP lideri Kılıçdaroğlu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki altın kaplama klozet polemiği alevleniyor. Erdoğan iddiaları sert bir dille yalanlarken, CHP liderini iddiasını ispata çağırdı. Kılıçdaroğlu ise bu meydan okumanın ardından, altın klozet iddiasıyla Saray'ı adres göstermediğini, Erdoğan'ın o sözleri üzerine alındığını söyledi. Program sonrası arşivlerde yer alan bir görüntü ise Kılıçdaroğlu'nu kendi sözleriyle yalanladı!

Erdoğan'ın altın klozetle ilgili dava açacağını söylediği Kılıçdaroğlu, o iddiasıyla ilgili çark etti. Erdoğan'ın tepki göstermesinden bir kaç saat sonra CNN Türk'te canlı yayına katılan Kılıçdaroğlu, altın klozet konusunda Saray'ı adres göstermediğini, Erdoğan'ın ise bu sözleri üzerine alındığını söyledi. Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

"Ben saray şu veya bu demedim. Ama açık ve net şunu dedim: Ankara'daki beylere çağrı yaptım. Bu ülkede altın kaplı klozetler yapıyorsa bunu birilerinin düşünmesi lazım. Beyefendi üstüne alınmış. Ben onu muhatap almıyorum kesinlikle."

KENDİ KENDİNİ YALANLADI

Cnn Türk'teki bu programın ardından internete yüklenen bir video, Kılıçdaroğlu'nu yalanladı. Görüntülerde Kılıçdaroğlu'nun "Saray'ı adres göstermedim" sözlerinin aksine CHP liderinin açıkça Saray'da altın klozet olduğu belirten sözleri yer alıyor ve doğrudan Erdoğan'ı suçluyor.

İşte o sözler;
 



SARAY'DA ALTIN TUVALET İDDİASI DAVALIK OLDU - TIKLAYIN
sarayda-altin-tuvalet-davalik-oldu.jpg