BIST 9.753
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.430,78
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Kılıçdaroğlu İstanbul için HDP'lilerin oy vereceği aday arıyor!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde İstanbul için partili bir isim yerine HDP'den de oy alabilecek bir isme sıcak baktığı ileri sürüldü.

Abone ol

MART 2019'da yapılacak yerel seçimlere hazırlanan CHP'de Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul için partili bir isim yerine HDP'den de oy alabilecek bir isim aradığı iddia edildi.

HDP İLE RESMİ İTTİFAK YOK AMA... Kılıçdaroğlu'nun, HDP ile resmi bir ittifak yapmayacağı ancak HDP seçmenine de hitap edebilecek bir belediye başkanı adayını İstanbul Büyükşehir için aday gösterebileceği konuşuluyor.

TEKİN VE HAMZAÇEBİ SAHADA ÇALIŞIYOR... CHP'de önceki yerel seçimlerde de aday adayı olan İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, bu seçimde de aday adaylığını açıklayıp İstanbul'un ilçelerindeki çalışmalarına başladı. Tekin'in aday olabilmek için İstanbul örgütüyle yakın temasını sürdürüyor. CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi de İstanbul'a adaylığını aylar öncesinden açıkladı ve sahada çalışmaya başladı.

SARIGÜL, ŞİŞLİ'YE DÖNME SİNYALLERİ VERİYOR... CHP'nin geçen yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday gösterdiği Mustafa Sarıgül ise yeniden Şişli'ye dönme sinyalleri veriyor.

İŞ DÜNYASINDAN SÜRPRİZ BİR İSİM... CHP'nin İstanbul adayının gelecek ay ortalarına kadar açıklanması beklenirken, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun mevcut aday adayları içinden değil de iş dünyasından sürpriz bir ismi de gösterebileceği kulislere yansıyan bilgiler arasında.