BIST 10.083
DOLAR 32,50
EURO 34,80
ALTIN 2.441,02
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu 4T'yi yanlış anlayınca...

Bakan Binali Yıldırım, '4T pazarlığı yaptık' deyip açıklamasını da yapmıştı. Kılıçdaroğlu 4T haberinin devamını okumayınca ortaya bu görüntü çıktı.

Abone ol

İNTERNETHABER / Özel İçerik
Bahar GİRTİ YILDIRIM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu parti grubunda bir gafa imza attı. Başbakan Erdoğan'ı her defasında 'yalancı' olmakla itham eden CHP Lideri bu kez verdiği 'yalancılık' örneğiyle herkesi şaşırttı.

Binali Yıldırım'ın '4T pazarlığı yaptık' açıklamasıyla Başbakan Erdoğan'a vurmak isteyen Kılıçdaroğlu, kendisini komik duruma düşürdü.

Grup toplantısında "Başbakan Erdoğan 'pazarlık yok' diyor Binali Yıldırım '4T pazarlığı yaptık' diyor. Hangisi doğruyu söylüyor" diye soran CHP Lideri'nin 4T haberini okumadığı ortaya çıktı.

BU SÖZLER ŞAŞIRTTI

Kılıçdaroğlu, Başbakan'ın ve Binali Yıldırım'ın 'PKK ile pazarlık' açıklaması konusunda ters düştüğünü iddia etti ve "Biz terör örgütüyle pazarlık yapmadık' diyor. İnanıyor musunuz? Bir gazetenin manşeti şöyle 4T pazarlığı yaptık. Bunu söyleyen de kendi bakanı. Tek vatan, tek devlet, tek bayrak pazarlığı yapmışlar. Bir vatan pazarlık masasına konu olur mu? Sayın Recep Tayyip Erdoğan kim doğru söylüyor?" dedi.

TEZATLIK YOK İRONİ VAR

Ancak, Kandil'den gelen açıklamanın ardından iktidarın PKK ile pazarlık yapıldı suçlamalarına ne Başbakan Erdoğan'ın ve Bakan Binali Yıldırım'ın verdiği yanıtta tezatlık hakim değildi.

Çünkü haklarında çıkan 'pazarlık yapıldı' iddialarına yanıt veren Binali Yıldırım "PKK ile 4T pazarlığı yaptık. Tek vatan, tek devlet, tek millet, tek bayrak" diyerek ironi yapıyor.


Hükümet PKK ile pazarlık yaptı!

Hükümet PKK ile pazarlık yaptı iddialarına en net yanıt bakan Binali Yıldırım'dan geldi. (Devamı...)

binaliyildirim4tpazarlik.jpg