BIST 10.198
DOLAR 32,15
EURO 35,02
ALTIN 2.460,16
HABER /  SPOR

Kezman pazarlığı

Yönetim Aragones'in satılmasını istediği tecrübeli futbolcu için bugün Fransız kulübüyle masaya oturacak.

Abone ol

Yıllık 3.5 milyon Euro kazanan Kezman için 5 milyon Euro isteyecek.

Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Mateja Kezman, yuvadan uçuyor. İki sezon forma giydiği sarı lacivertli takımda bir türlü istenileni veremeyen Kezman için Fransız PSG Kulübü resmi teklif getirdi. Avusturya kampından beri yeni teknik direktör Luis Aragones’in gözüne girmek için yoğun çaba harcayan ancak bir türlü kendini gösteremeyen Kezman, koptu gidiyor.

Sarı lacivertli takımda bir sezon şampiyonluk sevinci yaşayan, geçtiğimiz yıl ise taraftarın tepkisini çeken Kezman’ı elden çıkaracak olan yönetim, İspanyol çalıştırıcının raporu doğrultusunda yabancı bir ön liberoyu transfer edecek. Maldonado ile Kezman’ın satılmasını isteyen Aragones, ilk arzusunu gerçekleştiriyor. Kezman’ın PSG’li yöneticiler ile büyük ölçüde anlaştığı ve "Kulübüm ile bonservis sorununu çözün" dediği öğrenildi.

Başkan Aziz Yıldırım ve arkadaşları, bugün pazarlık masasına oturacağı PSG temsilcilerine son sözünü söyleyecek. Yıllık 3.5 milyon Euro kazanan Kezman’ın bir yıllık sözleşmesi daha bulunuyor. Kulübün kasasına hem bu para girecek, hem de 5 milyon Euro bonservis ücreti talep edilecek.

Güiza ile Semih’in iyi bir ikili oluşturması üzerine kesin olarak ayrılmaya karar veren Mateja Kezman’ın UEFA listesine MTK Budapeşte maçı için ismi bildirilmişti. Ancak yönetmelik gereği bir oyuncunun ismi değiştirilebiliyor