BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Kevin Costnerlı reklam tanıtıldı

Kevin Costner’ın oynadığı Türk Hava Yolları reklam filminin lansmanı bugün yapıldı.

Abone ol

Kurtlarla Dans (Dances with Wolves) filmi ile Oscar ödülü alan ve tüm dünyada milyonların kalbini kazanan Kevin Costner’ın rol aldığı Türk Hava Yolları’nın yeni reklam filmi, düzenlenen gala ile basın mensuplarına tanıtıldı.

Uluslararası pazarda her geçen gün büyüyen ve hedeflerini yükselten Türk Hava Yolları, dünya starı olan Kevin Costner’ın yer aldığı yeni reklam filminin yapımını gerçekleştirerek havacılıkta global bir oyuncu olduğunu tüm dünyaya ilan etmiş oluyor.

Türk Hava Yolları’nın tüm uçuş ağında bulunan business class hizmetinin tanıtımını amaçlayan yeni reklam filmi, Türkiye genelinde toplam 550 sinema salonunda aynı günde gösterime girdi. 550 adetlik sinema salonu yayını ile Türkiye sinema reklam rekoru da kırılmış oldu. Ayrıca Türkiye’de ilk defa bir reklam filminin galası da Türk Hava Yolları tarafından da gerçekleştirilmiş oldu. Bu gala aynı zamanda sadece Türkiye’nin değil, reklam filminin gösterileceği 70 kadar ülkede de yayınlanacağı için bir anlamda “dünya galası” niteliğini de taşıyor.

2005 yılında belirlenen 5 yıllık Türk Hava Yolları reklam stratejisinin son halkası, “Kendinizi Star Gibi Hissedeceksiniz” reklamı ile 2009 sonunda tamamlanmış oluyor. Belli bir disiplin ve mesaj ile birbirine paralel olarak hazırlanan reklam filmleri, Türk Hava Yolları konuklarının star olarak konumlandırılması ile finale ulaşmış oldu. 2010 yılı ile birlikte ikinci 5 yıllık reklam stratejisi hayata geçirilmeye başlanacak.

İsveç’ten ödüllü yönetmen Fredik Callingaard’ın yönettiği, Danimarkalı görüntü yönetmeni Kasper Tuxen’in kameranın başında olduğu reklam filmi 31 Ocak Cumartesi günü Türkiye’de, Şubat ayında ise tüm dünyada 70 kadar ülkede yayınlanmaya başlayacak.

Dünyada yaşanan ekonomik krize rağmen büyümesini sürdüren ve global bir güç olan Türk Hava Yolları, yeni reklam filminin çekimleri için yurt dışından özel ekipmanlar getirtmişti. Reklam filminin müzikleri Türk müzisyenlerce özel olarak bestelenmiş, çekimde İtalya, Almanya, Sırbistan, Rusya ve Türkiye’den 80 kişilik oyuncu kadrosu rol üstlenmiş, toplamda ise 350 kişilik geniş bir ekip görev almıştı.

Türk insanına ve Türkiye'ye yakınlığını her fırsatta ifade eden ünlü aktör, Türk Hava Yolları’nı tanıtan reklam filminin çekimleri için üç gün İstanbul'da kalmıştı. Kendi yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı Kurtlarla Dans filminde, Hollywood geleneğini yıkarak Kızılderilileri barış isteyen iyi insanlar olarak tanıtan Kevin Costner, çekimler esnasında sıcak tavırlarıyla herkesin sevgisini kazanmıştı. Oscar ödüllü yıldız, İstanbul’dan ayrılırken yaptığı açıklamada en kısa sürede eşiyle beraber Türkiye’yi yeniden ziyaret edeceğini söylemişti.

Reklam filmini izlemek için TIKLAYIN