BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,00
ALTIN 2.325,63
HABER /  GÜNCEL

Kertenkele Yeniden Doğuş 77. yeni bölüm fragmanı

Kertenkele Yeniden Doğuş 77. yeni bölüm fragmanı yine aksiyon yüklü. Kertenkele 'Yeniden Doğuş' yeni bölümde neler yaşanacak? Cevabı internethaber.com'da.

Abone ol

Kertenkele Yeniden Doğuş 77. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek yeni bölümde Ateş, Ejder'i ağır yaralayanlara karşı intikam peşinde koşmaktadır. Kertenkele Yeniden Doğuş yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

KERTENKELE YENİDEN DOĞUŞ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Zeynep, Ejder'i vurur ve ağır yaralar. Ateş sevgilisi Ejder'in intikamını almaya yemin eder. Yılmaz ve Murat Zeynep'in yakın koruması olurlar. Öte yandan Hicabi, Gizem'in evinde kalmaya başlar. Ayla, Hicabi'nin evden gitmesi için elinden geleni yapacaktır. Deli Kenan, Deli Meryem'e olan aşkını ilan etmenin yollarını ararken Şevket de, Murat'ın (Kertenkele'nin) başına sorunlar açmaya devam eder. Zeynep sevgilisinin intikamını aldığını düşünürken yaklaşan tehlikeden habersizdir. Murat, Zeynep'i korumak için hayatını ortaya koyacaktır...

Zeynep’in gerçek kimliği ortaya mı çıkıyor?

Elinde Zehra'nın nişan yüzüğü ile Yılmaz'a yakalanan Murat (Kertenkele) zor durumdadır. Yılmaz ondan şüphelenmektedir. Kertenkele bu şüpheleri ortadan kaldırmak için zekice bir plan yapar. Öte yandan Zeynep, nişan yüzüğünü Murat'tan geri almaya kararlıdır. Murat uyurken yüzüğü almak için yatak odasına girdiğinde işler karışır. Hicabi'nin ailesi Hicabi ve Deli Meryem'in nişan hazırlıklarına başlamışladır. Ama Gizem ne olursan olsun bu nişana engel olacaktır. Zeynep kendisine gelen bir telefon üzerine Zehra'nın mezarına gider ve orada bir gizemli adamla buluşur.

KERTENKELE OYUNCULARI HIZINI ALAMADI

Kertenkele "Yeniden Doğuş" adlı dizisi, ekranda olduğu kadar set arkasında da renkli ve eğlenceli görüntülere sahne oluyor. Dizinin 77. bölüm çekimlerinde Yıldırım Memişoğlu'nun canlandırdığı Deli Kenan karakterinin horon eşliğinde Deli Meryem'e ilanı aşk edeceği sahnede yönetmen Canan Çelik kemençenin sesine kayıtsız kalamadı, çektiği sahneyi durdurup sahnenin içine girerek horon tepti.

Geleneksel Karadeniz kıyafetleriyle, kemençe eşliğinde horon tepen Yıldırım Memişoğlu, Umut Oğuz ve Serkan Kuru'nun arasına giren ünlü yönetmen; "Bunca yıldır dizi çekiyorum, ilk defa kendimi çektiğim sahnenin içine attım." dedi. Yönetmenin horon teptiğini gören oyunculardan Selahattin Taşdöğen ve Turabi de horona dâhil oldu. Ünlü oyuncu Selahattin Taşdöğen ise; "Horon eşliğinde ilanı aşk nasıl olurmuş herkes görsün. Aşk ve horon insan yerinde duramıyor. Yönetmen bile çekimi durdurup horon tepti. Bunca yıllık oyuncuyum ilk defa böyle bir şeye şahit oluyorum. Bu da işte "Kertenkele" farkı. Kesinlikle, Cumartesi akşamı bu sahneyi seyredenler evlerinde horon tepecekler" dedi. Hızını alamayan oyuncular sokakta kemençe eşliğinde horon tepmeye devam ettiler.

KERTENKELE YENİDEN DOĞUŞ KONUSU

Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkele'nin 'Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun' dedirten hikayesi… Dizi, yapımcı Yalçın Şen imzasını taşıyor. Yapım Atölyesi tarafından yapılan dizinin senaryosu Hakan Kandal ve Kemal Çelik'e ait. Dizinin uygulayıcı yapımcısı da Erdoğan Sevinç.

KERTENKELE YENİDEN DOĞUŞ OYUNCULARI

Ahmet Kayakesen
Murat Komiser
İstanbul emniyetinin gözü pek ve başarılı bir komiseridir. Mert, cesur, zeki ve vatansever bir komiser olarak suçluların korkulu rüyasıdır. Çok iyi bir askeri eğitim aldığı için çok iyi dövüşür ve çok iyi silah kullanır. Ayırt edici özelliği suçluların peşinde iken ve dövüşürken çok hızlı düşünmesi ve çok hızlı dövüşmesidir. Gündüzleri kanun adamı gece ise gizemli bir maskeli kahramandır - ay yıldızlı adam-. Eşinin öldürülmesi sonrası eşinin katilini bulup intikam almak amacıyla özel kuvvetlerden ayrılıp Emniyet teşkilatına girmiştir. Hayatındaki tek amacı ve yaşam nedeni eşini öldürenleri bulup intikamını almaktır.

Asena Tuğal
Zeynep Şanlı
Kedi kız İstanbul'un suç kokan karanlık sokaklarında kötü adamları kendi yöntemleri ile cezalandıran bir kadın kahramandır. Üstün dövüş yetenekleri hızı ve çevikliği ile nam salmıştır. Çok hızlı hareket ettiği ve tırmandığı için kendisine Kedi Kız lakabı takılmıştır. Ekrem Şanlı torunu Zehra'yı öldüren Ejder'den intikam almak ve hayatta kalan akrabalarını koruması için iki yıl önce Kedi Kız'ı tutmuştur. Kedi kız'ın kalbi boştur. Aşka inanmaz. Ama hiç olmayacak birisine, peşindeki Murat Komisere aşık olacaktır.

Fatih Doğan
Hicabi
Saf, iyi niyetli, pozitif, Ziya Hoca'yı çok seven peşinden bir an olsun ayrılmayan Hicabi, sürekli camide...

Seda Tosun
Gizem
Türkiye Güzeli ünvanlı bir modeldir. Ailesiyle yurtdışında yaşamıştır. Daha sonra güzellik yarışması için Türkiye'ye gelmiştir. Burada kendisinden tamamen farklı bir sosyal sınıfa ve yaşam tarzına sahip olan, müezzin olan Hicabi'ye gönlünü kaptırmıştır.

Turabi Çamkıran
Kara Kemal
Cezaevinden yeni çıkmış, mahallenin bıçkın delikanlısı

Dilşad Şimşek
Melis
Zehra'nın kuzeni. Saf, Tülin'in kızı, Zehra'nın yüzüne gülüyor, arkasından kuyusunu kazıyor.

Umut Oğuz
Şevket
Kertenkele'nin bildiğimiz tek arkadaşı. Saf ve temiz kalpli. Kertenkele yakalanmadan hemen önce zenginlik ve konfor delisi bir kadınla dünya evine giriyor. Sonradan öğreneceğiz ki evlendiği kadın gerdek gecesi altınları alıp kaçacaktır.

Yıldırım Memişoğlu
Deli Kenan
İstanbul'un namlı mafya babalarından. Önemli işadamlarıyla da dirsek teması var.

Mehtap Bayri
Tülin
Zehra'nın yengesi. İkiyüzlü, Zehra'nın yüzüne gülüyor, arkasından kuyusunu kazıyor. İçten pazarlıklı.

Ümit Acar
Baba Kadri
Dizide Baba Kadri karakterini canlandırıyor.