BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19

Kemirgen Sevgili

Kemirgen Sevgili

12 yıl önce ayrıldığı erkek arkadaşını tavan arasında bulan tracy withheld hayatının şokunu yaşadı.herkesin bazı geceler yaşadığı gibi evin içinde ürpertici sesler duyan 5 çocuk annesi yalnız kadın fare olabileceğini hatta hayalet veya peri ihtimallerini de aklından geçirdi fakat evinin tavanında...

Kemirgen Sevgili

12 yıl önce ayrıldığı erkek arkadaşını tavan arasında bulan Tracy Withheld hayatının şokunu yaşadı.Herkesin bazı geceler yaşadığı gibi evin içinde ürpertici sesler duyan 5 çocuk annesi yalnız kadın fare olabileceğini hatta hayalet veya peri ihtimallerini de aklından geçirdi fakat evinin tavanında dolaşan 12 yıl önce birlikte olduğu erkek arkadaşı çıktı.

Kemirgen Sevgili

Güney Carolina'nın Rock Hill bölgesinde yaşayan Tracy bir gece 02.30 sularında yatak odasının tavanından gümbürtülerin geldiğini duydu ve sonrasında da tavandaki çivilerin çıkmaya başlayıp aşşağıya düştüğünü gördü ve birşeylerin yolunda gitmediğini hissetti hayaletlerden şüphelendi fakat tavan arasında debelenen şeytan değil hapishaneden çıktığından beri 2 haftadır orada gizlice yaşayan eski erkek arkadaşıydı.

Kemirgen Sevgili

Duydukları ve gördüklerinden sonra büyük oğlu ve kuzenini gönderdiği tavan arasında karşılaştıkları manzara bir kemirgenin yuvasına benziyordu. Bulunduğunda eski palto ve ceketleri kalorifer kazanının içine yığmış ve burada uyumaktaydı ve yakalandığını anlayınca polislerin gelmesinden korkarak koşarak alt kata indi ve evi terketti.

Kemirgen Sevgili

Olayın ardından eve gelen polis memurları Tracy'nin yatak odasının tavanında onun odasına bakmak için açılmış gözetleme noktaları buldular.1.70 boylarında yaklaşık 77 kilo ağırlığındaki siyahi şüpheli hala firarda.