BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kemal Kılıçdaroğlu kardeşi hakkında ilk kez konuştu

Bir takım temaslarda bulunmak için Diyarbakır'a gelen Kemal Kılıçdaroğlu, kardeşi Celal Kılıçdaroğlu hakkında ilk kez konuştu.

Abone ol

Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ ile mücadelede kendisinden destek bekleyen kardeşi Celal Kılıçdaroğlu hakkında konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır’a gitti.Kılıçdaroğlu Diyarbakır’da basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Ağabeyi Celal Kılıçdaroğlu hakkında bir soruya cevap veren Kılıçdaroğlu, “Ağabeyim ile ilgili bir sorun yok arkadaşlar” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı malvarlığında yer alan 200 bin Dolar’ın TL’ye çevrildiğine dair dekontu Adalet Bakanı Bekir Bozdağ dün TBMM Genel Kurulu’nda göstermişti.

"NEDEN GİZLİYORSUN"

Kılıçdaroğlu bu konunun hatırlatılması üzerine, “Dekontu gördünüz mü. Görmediniz. Ben de görmedim. Cumhurbaşkanının 200 bin dolarla ilgili dekontunu açıklaması beni mutlu etti. O dekont şeref madalyası ama gizliyor. Neden gizliyorsun. Dekont açıklanmalı” dedi.

Bekir Bozdağ, 200 bin Dolar’ın TL’ye çevrildiğine dair dekontu, bütçe görüşmelerinin sürdüğü genel kurulda göstermişti. Bunun üzerine CHP milletvekilleri yakında görmek için Bozdağ’dan dekontu istemişti. Ancak Bozdağ dekontu milletvekillerine vermemişti.