BIST 10.740
DOLAR 32,19
EURO 35,01
ALTIN 2.509,11
HABER /  SPOR

Kebapçıda Hamiti görüştüler

Galatasaray Hamit Altıntop'u istiyor. Schalke 04'ün başkanı Rehberg ve Canaydın, Beyti lokantasında buluştu.

Abone ol

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Schalke Kulübü Başkanı Gerhard Rehberg ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Florya’daki Beyti lokantısında bir araya geldiler. İki kulüp başkanının aynı masada yer alması üzerine, son günlerde adı Galatasaray ile anılan Hamit Altıntop’un transferinin görüşüleceği tahmin edildi.

Rehberg ile Hamit’in transferi için de konuştuklarını açıklayan Canaydın, "Hamit halen Schalke 04’ün mukaveleleli futbolcusu. Sezon sonu anlaşması sona eriyor. Mukavelesi bittiği zaman Galatasaray’ı tercih edeceğini kendisi her zaman söyler. Biz senede iki veya üç kez beraber oluruz. Hamit’in devre arası bize transfer olması söz konusu değil. Sezon sonu anlaşması sona erdiğinde bize yardımcı olacak. Gerhard Rehberg’in Hamit konusunda ilk tercihi, Galatasaray’a gelmesi yönünde. Çünkü kendisi de Galatasaray üyesi" ifadelerini kullandı.

Başkan Canaydın, stat projesiyle ilgili olarak da şunları söyledi:

"Stadın işletmesi konusunda birbirimize yardımcı olacağız. Kardeş kulübüz. Önümüzdeki 10 gün içinde ben Schalke’ye gideceğim. Arena Aufschalke’nin bütün kayıtlarını, gelir gider defterlerini bana açacak. İşletmenin bütün anlaşmalarını bana gösterecek. Sonuçta mükemmel bir stat yaratacağız. Bizim yeni yapacağımız stat için genel projeler bitti. Detaylarda da Rehberg’in çok büyük katkısı olacak. Projemezi çizen bir Alman firması olduğu için ortaklaşa güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum.