BIST 10.046
DOLAR 32,37
EURO 34,75
ALTIN 2.413,15
HABER /  GÜNCEL

Kaza yaptığını 250 metre sonra fark etti

Kadıköy’de otomobil sürücüsü, şerit değiştirdiği sırada motosiklete çarptı. Takla atan motosikletin sürücüsü yaralanırken, kaza yaptığını fa...

Abone ol

Kadıköy’de otomobil sürücüsü, şerit değiştirdiği sırada motosiklete çarptı. Takla atan motosikletin sürücüsü yaralanırken, kaza yaptığını fark etmeyen otomobil sürücüsü ise 250 metre ileride başka bir sürücü tarafından durduruldu.
Kaza, saat 09.30 sıralarında O-1 Karayolu Uzunçayır-Kadıköy istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, 34 ZL 9990 plakalı otomobilin sürücüsü Mustafa Tekarslan, sağ şeritten sol şeride geçtiği sırada Emre Dönmez’in kullandığı 34 ZT 3075 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet takla atarken, yere düşen sürücü Emre Dönmez yaralandı. Kazayı ark etmeyen otomobil sürücüsü ise yoluna devam etti. Tekarslan, çarpmak üzere olduğu bir başka motosiklet sürücüsü tarafından yaklaşık 250 metre ileride durduruldu. Sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Emre Dönmez’e ilk müdahaleyi yaptı. Dönmez daha sonra ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Otomobil sürücüsü Mustafa Tekarslan ise kaza yaptığını fark etmediğini belirtti. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.
(İHA)