BIST 10.209
DOLAR 32,35
EURO 34,78
ALTIN 2.397,66
HABER /  GÜNCEL

Kaza yaptığı için öldürüldü

Şanlıurfa'da, 24 yaşındaki Ahmet Argun, motosikletle kaza yaptığı için tartıştığı arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Abone ol

Olay, gece geç saatlerde Eyyübiye Mahallesi'nde meydana geldi. İşsiz olan Ahmet Argun, gece 24 yaşındaki arkadaşı Mustafa Kermeli'nin evine ziyarete gitti.

Birlikte oturan iki arkadaş daha sonra Kermeli'ye ait plakası öğrenilemeyen motosiklet ile dolaşmaya çıktı. Yolculuk sırasında Ahmet Argun, arkadaşından kendisine motosiklet kullanmayı öğretmesini istedi. Kermeli'nin kabul etmesinin ardından Argun, motosikleti sürmeye başladı.

Bir süre sonra Argun, Ziraat Fakültesi yakınlarında dengesini kaybedince motosikleti devirdi ve hasara yol açtı. Bu kaza nedeniyle iki arkadaş arasında çıkan tartışmada, öfkelenen Mustafa Kermeli üzerinde taşıdığı bıçak ile arkadaşı Ahmet Argun'u ensesinden ve boğazından yaraladı. Argun ağır yaralanırken, Kermeli ise motosikleti ile kaçtı. Yoldan geçenlerin ihbarda bulunmasının ardından Argun olay yerine gelen ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Argun acil serviste yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak öldü. Hayatını kaybeden Argun'un ölüm haberini alan çok sayıda yakını geldiği hastane önünde sinir krizi geçirerek gözyaşı döktü. Olay sonrası kaçan Mustafa Kermeli ise kısa süre sonra polis tarafından Eyyübiye Mahallesi'nde gözaltına alındı.