BIST 10.083
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.434,13
HABER /  EKONOMİ

Kayserili erkeklerin masaj salonu isyanı

Kayseri’de kadınlara özel ilk güzellik ve masaj salonu açıldı, Kayserili erkekler isyan etti

Abone ol

Salon ve salonda yapılan faaliyetlerle ilgili işletme sahibi Demet Erkılıç ve işletme müdürü Emine Erdem bu ilginç yatırımın sıradışı öyküsünü anlattı.

Güzellik ve masaj salonlarının en çok gidilen ancak bunun yanısıra da en çok şikayet edilen yerler olduğunu anlatan Demet Erkılıç, bu şikayetlerin kendisini güzellik salonu açma fikrine götürdüğünü söyledi.

Sadece bayanlara özel masaj salonunu açmadan önce arge çalışmalarında "Kadınlar ne ister?" sorusu üzerinde yoğunlaştıklarını anlatan Erkılıç, altın ve gümüşü işletme isimlerine de taşıyarak DORE-LAME ismiyle Kayserili kadınların hizmetine açıldığını söyledi.

İşte "Kayseri'de erkekleri isyan ettiren" bu dört dörtlük projenin mimarı Demet Erkılıç ve işletme Müdürü ve İşletme Müdürü Emine Erdem'den bu sıradışı yatırımın ilgiyle okuyacağınız öyküsü...

Kayseri'de sadece bayanlara özel bir masaj salonu düşüncesi? Nereden esti bu fikir bize anlatır mısınız?

DE: Arkadaşlarımın ve benim güzellik salonları hakkındaki şikayetlerimiz bende bir fikir oluşturdu. Her zaman kendime ait bir işim olsun istemişimdir. Kafamda her zaman ticaretle ilgili fikirler vardı ama olgunlaşması biraz zaman aldı açıkçası. Ar-ge çalışmalarında “Kadınlar ne ister” üzerinde yoğunlaştık ve sonuç olarak salonumuz ortaya çıktı. Kadını temsil eden altın ve gümüşü de ismimize taşıyarak Dore-Lame yaptık ismimizi.

EE: Demet Hanım bana güzellik salonu açacağını ve işleri beraber yürütebileceği birine ihtiyaç duyduğunu söyleyerek salonun işletme müdürlüğünü teklif etti. Güzellik salonu fikri beni çok heyecanlandırdı. Fikir aşamasından faaliyet aşamasına kadar işin içinde olmaktan çok mutluyum.

Neden kadınlara özel bir yer oldu?

DE: Erkekler her koşulda istedikleri salona gidebiliyorlar. Ancak kadınlar için durum biraz farklı. İşlemin kalitesinin yanında kadınların aradığı bazı kriterler var. Hele ki beden bakımı yaptıracaksanız… Öncelikle güvenli bir mekan olmalı, hijyenik olmalı, hizmet aldıkları personel deneyimli olmalı. Tabii ki en önemlisi kendini rahat ve huzurlu hissetmeli. Sonuçta yapılan hizmetler mahremiyet gerektiren işlemler. O yüzden çalışanlarımızın hepsi bayan ve sadece bayan misafir kabul ediyoruz.

Şu anda salonunuzda hangi işlemler yapıılıyor?

EE: Soğuk lazer uygulamasıyla garantili bölgesel zayıflama hizmetimiz var. Kullandığımız cihaz Fransız menşeili, FDA onaylı. Sorunsuz, ağrısız, acısız şekilde kilo verilmesi sağlanıyor. Bölgesel zayıflama için gelen misafirimizin ihtiyacına göre paketler oluşturuyoruz. Zaten misafirimiz ilk seansta bile etkisini hissedebiliyor. Ayrıca aynı cihazla selülit tedavisi de yapıyoruz.

Hijyenik şartlarda manikür, pedikür ve medikal ayak bakımı hizmeti veriyoruz. Özellikle diyabet hastaları için düşündük medikal ayak bakımını. Bu rahatlıktan diyabet hastalarını mahrum etmek istemedik.

Klasik cilt bakımı, akne bakımı, anti-aging bakım, vücut peelingi, yosun ve termal çamur kürleri de diğer uygulamalarımiz.

Salonunuzun en önemli birimi masaj ünitesi dediniz. Masaj ünitesinden bahseder misiniz?

Mistik ve dinlendirici bir dekorasyonu var masaj odamızın. Gelen misafirimizin ruhunu dinlendirmeyi amaç edindik kendimize. Klasik İsveç masajı, aroma terapi masajı, selülit masajı gibi masajlar yapıyoruz. Kişinin isteği ve ihtiyacına göre özel yağlar kullanıyoruz masajda. Misafirimiz masaj sonrasında bitki çayları eşliğinde dinlenme odasında dinlenebilir.

Salonun vizyonu ve misyonu ?

DE: Salonumuz Kayseri’deki en iddialı salon şu anda. Mekan, hijyen, deneyimli eleman ve misafir portföyü bazında iddialıyız. Şu anda dünya lideri firmalarla çalışıyoruz. İleride de bu böyle olacak. Kaliteden vaz geçmek, bize inanan ve güvenen insanlardan vaz geçmek anlamına gelir. Bu yüzden çıtamız hep yüksek olacak.