BIST 9.570
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.488,02
HABER /  GÜNCEL

Kaymakam cep telefonu numarasını paylaştı

Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, kaymakamlığın internet sitesinde cep telefonu numarasını paylaştı.

Abone ol

Bingöl, AA muhabirine, asli görevinin vatandaşa hizmet olduğunu belirterek, ihtiyacı olan vatandaşların kendisine kısa zamanda ulaşabilmesi için cep telefonu numarasına kurumun internet sitesinde yer verdiğini söyledi.

Yaklaşık 8 yıldır bölgede severek görev yaptığını vurgulayan Bingöl, şöyle konuştu: "İhtiyacı olan vatandaş bana istediği zaman ulaşsın' diye telefon numaramı yazdırdım. Bunu normal bir uygulama olarak görüyorum. Çünkü olması gereken de budur. Beni arayanların çoğu başta kaymakam olduğuma inanamıyor. Telefonda talep ve şikayetlerini ileten vatandaşlar bana ulaşmanın sevincini yaşıyor. Ben de birebir görüştüğüm için vatandaşın ne istediğini anlıyor, ona göre davranıyorum."


1a.20150712193432.jpg
 

Bingöl, bugüne kadar görev yaptığı ilçelerde vatandaşla iletişime büyük önem verdiğine işaret etti.

Erzurum'un Hınıs ilçesinde 5 ineğiyle 5 çocuğunu okutan bir annenin oğlu olduğunu anlatan Bingöl, "Devlete ulaşamamanın ne anlama geldiğini çok iyi bilen biriyim. Telefon numaramı zaten ağalar, paşalar biliyordur. Ama asıl olan bir garibanın bilmesi ve başı sıkıştığında aramasıdır. 'O gariban arasın' diye sitede telefon numaramı paylaştım" ifadelerini kullandı.