BIST 10.471
DOLAR 32,78
EURO 35,10
ALTIN 2.458,07
HABER /  GÜNCEL

Kayıp Avukatın sekreteri sorgulanıyor

İzmir'in Torbalı ilçesinde evinden ayrıldıktan sonra üç aydır kayıp olan avukat Mümtaz Baytekin'in eski sekreteri, sekreterinin kocası ve 3 yakını gözaltına alındı

Abone ol

İzmir'in Torbalı ilçesinde evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan ve üç aydır kayıp olan avukat Mümtaz Baytekin'in (40) ortadan kaybolması ile ilgili eski sekreteri, sekreterinin kocası ve 3 yakını gözaltına alındı. Cinayet Büro Amirliği'ne getirilen beş zanlı olayla ilgili sorgulanıyor.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, Torbalı ilçesindeki evinden ayrılan ve üç aydır kendisinden haber alınamayan Avukat Mümtaz Baytekin dosyasını soruşturmayı sürdürüyor. 6 Kasım 2010 tarihinde Uşak'a gitmek üzere, 35 TMV 76 plakalı otomobiliyle Torbalı'daki evinden ayrılan evli ve 2 çocuk babası avukat Mümtaz Baytekin'den bir daha haber alamayan yakınları durumu polise bildirmişti.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, geçen süreçte ailesine bilgi vermeyen, kredi kartı harcaması yapmayan Baytekin'in öldürülmüş olma ihtimali üzerine soruşturma başlattı. Cep telefonu sinyallerini inceleyen polis ekipleri, Baytekin'in Uşak'ta özel bir hastanenin bulunduğu bölgeye gittiğini, en son sinyalin ise Manisa'nın Kula ilçesinden geldiğini belirledi. Baytekin'in kaybolmasıyla ilgili birçok kişinin ifadesine başvuran polis, kayıp avukatın eski sekreteri ile sekreterin kocası ve üç yakınını gözaltına aldı. Gözaltına alınan beş kişinin sorgulamalarının sürdüğü öğrenildi.