BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,98
ALTIN 2.433,71
MEDYA

Kaybolan Çiçekler Kadriye Gündeş cinayeti itiraf!

Kaybolan Çiçekler Kadriye Gündeş cinayet itirafı olay oldu. Kadriye Gündeş'in annesi Necla Gündeş cinayeti işleyenin amca olduğunu itiraf etti. İşte Kadriye Gündeş cinayeti itirafı...

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Kaybolan Çiçekler programında Kadriye Gündeş’in annesi Necla’nın cinayet itirafları olay oldu. 25 ağustos 2016 tarihinden bu yana kayıp olan 17 yaşındaki Kadriye Gündeş’in annesi, kızının amcası tarafından öldürüldüğünü itiraf etti. Kaybolan Çiçekler programı 25 Ağustos 2016 tarihinden bu yana kayıp olan Kadriye’yi arama çalışmalarını sürdürüyordu.

Kadriye'yi bakkal 12 yaşında tacize başlamış

Canlı yayında 17 yaşındaki Kadriye’nin 63 yaşındaki bakkal Mehmet Liv tarafından 12 yaşından bu yana cinsel tacize uğradığını açık bir dille söyleyen Kadriye’nin annesi Necla ne yazık ki yıllardır bunu bildiğini de itiraf etti. Geçen cuma canlı yayında ‘’kanlı gömlek’’ tartışmasıyla başlayan kan donduran itiraflar dünkü yayında tek tek açıklandı. Necla’nın itiraflarına göre bakkal Mehmet Liv Kadriye’yi 12 yaşından beri taciz ediyordu.

Aile bunu şantaja çevirdi

Bakkal Mehmet Liv’in yıllardır Kadriye’yi istismar ettiğini öğrenen Kadriye’nin amcası Ergun ve arkadaşı Olcay, bakkal Mehmet’e şantaj yapmaya başladı. Kadriye’nin annesi Necla ve ağabeyi Necati’ye göre; şantajcılar bu yolla bakkal Mehmet Liv’den binlerce lira sızdırdılar. Kadriye’nin ağabeyi Necati’ye göre ise şantaj için çekilen uygunsuz görüntüleri izleyenler arasında amca Ergun G.’de vardı ve amca da bu yolla bakkal Mehmet Liv’den para sızdırmıştı.

Kadriye'ye amca tacizi

Kadriye’nin annesi Necla’nın kan donduran itirafları bununla da kalmadı. Kaybolan çiçekler yayınında kızının amcası tarafından da istismara uğradığını belirten Necla, olay gününü anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

Sitene Ekle