BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Kaşmir Göl Evleri satışa çıkıyor!

Ankara Eryaman bölgesinde hayata geçirilen Kaşmir Göl Evleri, satışa çıkıyor.

Abone ol

Ankara Eryaman bölgesinde hayata geçirilen Kaşmir Göl Evleri, MNT İnşaat, Köroğlu ve Kaşmir Yapı imzasıyla hayat buluyor.

Aksu Blokları, Göksu Blokları, Durusu Blokları ve Parksu Blokları şeklinde 4 farklı tipte inşa edilen Kaşmir Göl Evleri'nde birçok sosyal aktivite alanı da yer alıyor.

Göksu Park'la bütünleşik bir yapıda inşa edilen Kaşmir Göl Evleri'nde maviye daha yakın olmak için dilerseniz iskeleye gidebilir, dilerseniz su bisikleti ile göl üzerinde eğlenceli saatler geçirebilirsiniz.

Sizi Şehir yaşamının tüm karmaşası ve sıkıntılarından uzaklaştıracak, mavi ve yeşille yeniden buluşmanızı sağlayacak benzersiz bir dünya…

Kaşmir evlerinde, konumu itibariyle, alışveriş hiç bu kadar kolay olmamıştı. Optimum ve Göksu AVM'ye yakın, zahmetsiz ve konforlu alışveriş adeta hayatınızı kolaylaştıracak.

Kaşmir Göl Evleri'nde;

2+1 daireler 290 bin TL'den,

3+1 daireler 297 bin 500 TL'den,

4+1 daireler 315 bin TL'den satışa sunuluyor.

Metroya 1km uzaklıkta bulunan Kaşmir, sizleri hızlıca trafiğe takılmadan şehrin kalbine taşır.

Huzur ve mutluluk Kaşmir'in hemen yanı başındaki Golf sahasında sizi bekliyor…

Kaşmir'de siz ve sevdiklerinizin 7 gün 24 saat güvenliği ve huzuru garanti altında…

Bazı Kaşmirliler için tüm gün, bazıları içinse işten vakit bulduklarında; Kaşmir'de herkes için boş vakitlerde yapacak bir şeyler var.

Kaşmir'in kapalı Yüzme havuzları, biraz ferahlamak isteyen tüm Kaşmirlilere açık…

Herkesin bir hobisi, Kaşmir'de de her hobi için yer var. Atölyelerden seralara, özel bahçelerden çok çeşitli Spor alanlarına kadar Kaşmir'in hobi köşelerinde kendinize vakit ayırmanın keyfini çıkaracaksınız.

Futboldan basketbola, voleyboldan tenise kadar her yaştan oyun ve Spor severlere Zengin seçenekler sunan Kaşmir Göl Evleri bu kadarla yetinmiyor

Kreşten kafelere, parklardan serüven su oyunlarına, düş bahçesinden denge oyunlarına kadar çocukların keyfini yerine getirecek tüm Eğlence olanakları Kaşmir'de…

Kaşmir Göl Evleri İletişim:

Web : www.kasmirgolevleri.com

Tel : 0312 281 03 00 - 444 0 465