BIST 10.277
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.397,28
HABER /  GÜNCEL

Kasımpaşa: 2 - Fenerbahçe: 3 (Maçın özeti)

Fenerbahçe Kasımpaşa maçının özeti, Fenerbahçe Kasımpaşa maçının golleri, Fenerbahçe Kasımpaşa maçının bilgileri, Fenerbahçe Kasımpaşa maçının analizi, Fenerbahçe Kasımpaşa maçının adamı, Fenerbahçe Kasımpaşa'yı nasıl yendi?

Abone ol

Fenerbahçe, iki kez geriye düştüğü Kasımpaşa deplasmanında uzatmada bulduğu golle kazandı, üst üste üçüncü galibiyetini aldı...  
 
Maçta Kasımpaşa adına goller 19. dakikada Ryan Donk ve 40. dakikada Oscar Scarione'den geldi. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller ise 31. dakikada Caner'in frikiği, 74 ve 90+2. dakikada Webo ile geldi. 
 
KADRODA KİMLER VARDI? 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile yaptıkları mücadelede, ligin 3. haftasında Sivasspor'u 5-2 yenen kadroyu değiştirmedi. 

Yanal, milli maçlar için Süper Lig'e verilen arada geçen 15 günlük süreden sonra çıkılan Kasımpaşa mücadelesinde, 11 kurgusunda bir değişiklik yapmadı. 

Kaleyi Volkan Demirel'in koruduğu Fenerbahçe'de, savunma dörtlüsü Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Alves ve Caner Erkin'den, orta alan Selçuk Şahin, Meireles, Emenike, Holmen ve Kuyt'tan, forvet de Webo'dan oluştu. 

Fenerbahçe teknik direktörü, Sivasspor mücadelesinin yedeklerini de değiştirmedi ve Mert Günok, Hasan Ali Kaldırım, Bekir İrtegün, Mehmet Topal, Alper Potuk, Mehmet Topuz ve Salih Uçan, kadroda yer aldı.  

- Sow, Cristian ve Kadlec, 18'de yok 
Sivasspor maçında kadroda olmayışı nedeniyle sosyal medyada yazdığı mesajla gerginliğe neden olan Moussa Sow, Kasımpaşa maçının 18 kişilik kadrosunda da yer almadı. 

Sow'un yanı sıra, teknik direktör Ersun Yanal'ın kararıyla yabancı kontenjanına takılan Cristian ve Kadlec de Kasımpaşa maçında forma giymediler. 

Kadlec, üst üste 4. resmi maçında 18'in dışında kaldı. En son Kadıköy'de Arsenal ile yapılan UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında 90 dakika forma giyen Çek futbolcu, ardından Eskişehirspor, Arsenal rövanşı, Sivasspor ve bu akşamki mücadelede, 18'in dışında kaldı. 

Sarı-lacivertli takımda, sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu ve Yobo da kadroda bulunmadılar.

- Kasımpaşa cephesi
Kasımpaşa'da Uche, Coulibaly ve Fritzler, yabancı kontenjanından dolayı kadroya giremedi. 

Teknik direktör Şota Arveladze, yabancı oyuncu tercihlerini Isaksson, Donk, Babel, Scarione, Viudes ve Castro'dan yana kullandı. 

Lacivert-beyazlılarda, sakatlıkları bulunan Özer Hurmacı ve Halil Çolak, 18 kişilik kadronun dışında kaldı. 

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Orhan Şam, Kasımpaşa formasıyla sarı-lacivertli takıma karşı ilk kez forma giydi. 

- Kasımpaşa: 2 - Fenerbahçe: 3

Stat: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Kemal Yılmaz, İsmail Şencan

Kasımpaşa: Isaksson, Orhan Şam, Yalçın Ayhan, Donk, Sancak Kaplan, Viudez, Kerem Şeras, Castro, Babel, Scarione, Sanharib Büyüksal

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Alves, Egemen Korkmaz, Caner Erkin, Emenike, Selçuk Şahin, Meireles, Kuyt, Holmen, Webo

Goller: Dk. 19 Donk, Dk. 40 Scarione (Kasımpaşa), Dk. 31 Caner Erkin (Fenerbahçe) 

Sarı Kartlar: Dk. 18 Egemen Korkmaz, Dk. 36 Selçuk Şahin (Fenerbahçe), Dk. 30 Donk (Kasımpaşa) 

 FENERBAHÇE HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN