BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Kartala Belediye engeli

Beşiktaş İBB ile yaptığı hazırlık karşılaşmasında galibiyeti koruyamadı

Abone ol

(A) Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçları nedeniyle Turkcell Süper Lig'e verilen arayı hazırlık maçı yaparak değerlendiren Beşiktaş, ligin yeni takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yaptığı hazırlık karşılaşmasında 2-2 berabere kaldı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan ve Deniz Ateş Bitnel, Oktay Biçer ve Hakan Bulduk hakem üçlüsünün yönettiği hazırlık mücadelesinde siyah-beyazlı takım 61. dakikada Delgado ve 80. dakikada da Aydın'ın attığı gollerle 2-0 öne geçti.

Ancak son 10 dakikada 2 farklı üstünlüğünü koruyamayan Beşiktaş, 85. dakikada İlyas ve 90. dakikada Sertan'ın gollerine engel olamayınca karşılaşma 2-2 beraberlikle sona erdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kadroda bulunan oyuncuların tamamını sahaya sürerken, süresiz kadro dışının ardından affedilen Nobre de hazırlık maçında forma giydi.

Nobre, 58. dakikada yerini Bobo'ya bıraktı. Bu arada, hazırlık karşılaşmasını Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile bazı yönetim kurulu üyeleri de izledi.