BIST 10.279
DOLAR 32,28
EURO 34,80
ALTIN 2.408,47
HABER /  DÜNYA

Kartal eksik çalıştı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Çalışmaya milli takımlarda g...

Abone ol

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Çalışmaya milli takımlarda görev alan futbolcular ile sakatlar katılmadı.
BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Slaven Bilic yönetimindeki antrenman ısınma hareketleri ile başladı. İstasyonlardan oluşan kondisyon koşuları, pas çalışması ve tempo koşularıyla devam eden idman, taktik programın da yer aldığı çalışmayla noktalandı.
Antrenmana milli takımlarında bulunan Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Ersan Gülüm, Tolga Zengin, Gökhan Töre, Mustafa Pektemek, Muhammed Demirci, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson ve Tomas Sivok ile tedavisine devam edilen Hugo Almeida, bireysel çalışan Filip Holosko ve izinli olan Uğur Boral katılmadı.
Siyah-beyazlı ekip, Bursaspor maçı hazırlıklarına bu akşam saat 18.00’da BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek.
(İHA)