BIST 10.294
DOLAR 32,26
EURO 34,68
ALTIN 2.404,44
HABER /  GÜNCEL

Karısını vahşice öldürdü

İbrahim Halil Badıllı, aşırı kıskandığı eşi Emine Badıllı'yı eşarpla boğarak öldürdü. Sonrada....

Abone ol

Şanlıurfa'da, 27 yaşındaki İbrahim Halil Badıllı, aşırı kıskandığı eşi 25 yaşındaki Emine Badıllı'yı eşarpla boğduktan sonra makasla vücudunu delik deşik etti.

Olay dün öğle saatlerinde Akziyaret Beldesi'ne bağlı Büyüksalkım Köyü Küçüksalkım mezrasında meydana geldi. Genç çiftin evden uzun süre çıkmamasından şüphelenen yakınları, içeri girdiklerinde korkunç manzara ile karşılaştı. Yakınlarının ihbarı üzerine eve jandarma geldi. Yapılan incelemede İbrahim Badıllı tavana asılı, karısı Emine Badıllı ise yatağında eşarpla boğulmuş olarak bulundu. Karısını boğduktan sonra hırsını alamayan İbrahim'in makasla eşinin vücuduna arka arkaya vurduğu ve 100 darbe aldığı tahmin ediliyor.

Duvarda da kırmızı rujla, 'Seni seviyorum. Yaptığımdan çok pişmanım' yazısına rastlandı. Pişmanlık duygusuna kapıldığı sanılan Badıllı'nın, evin oturma odasındaki çamaşır makinasının üzerine çıkarak elektrik kablosuyla kendini tavandaki demire astığı belirlendi. Pişmanlık duygusuna kapıldığı için intihar ettiği tahmin ediliyor.

İbrahim Halil Badıllı'nın 7 ay önce evlendiği eşini aşırı derece kıskandığı ve sık sık bu yüzden sert tartışmalar yaşadıkları belirtildi. Çiftin cesetleri, Şanlıurfa Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından Büyüksalkım Köyü'nde toprağa verildi.