BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,73
ALTIN 2.402,52
HABER /  GÜNCEL

Karısını başka bir kişiyle basınca...

Mersin’in Silifke ilçesinde, işten dönen bir kişi, evinde yakaladığı karısı ile dostunu öldürdü

Abone ol

İşten erken dönen koca dehşet saçtı. Yasak aşkı ile yakaladığı karısı ile sevgilisini öldürdü.

Mersin’in Silifke İlçesinde kamyon şoförü olarak çalışan Mehmet Baş (35) evine döndüğünde eşi Nazlı Baş’ın (27) kapıyı geç açmasından şüphelendi.

Evi aramaya başlayan Mehmet Baş, evin tuvaletinde Abdurrahman Özkan’ı (26) yakaladı. Eşi Nazlı ve Abdurrahman Özkan’ı mutfaktan aldığı bıçakla öldüren Mehmet Baş polisler tarafından yakalandı.

Mehmet Baş’ın cinayeti 2 yaşındaki oğlu Ahmet Utku ve 8 yaşındaki Teslime Yaren’in gözleri önünde işlediği bildirilirken, Nazlı Baş’ın ve Abdurrahman Özkan’ın bir süredir ilişkilerinin sürdüğü Mehmet Baş’ın ise bu ilişkiden şüphelendiği öğrenildi.

1.20120802112121.jpg

ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI YAYINLAYINCA...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

ÇIPLAK FOTOĞRAFLARI SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİNDE YAYINLADI

Trabzon'da kız arkadaşının yarı çıplak fotoğraflarını internette sosyal paylaşım sitesinde yayınlayan T.S.S. hakkında suç duyurusunda bulunuldu

Önceki gün savcılığa başvuran G.A.K.'nın ailesi, T.S.S.'nin kızlarının yarı çıplak fotoğraflarını internette bir sosyal paylaşım sitesinde yayınladığını iddia ederek şikayetçi oldu. Başvuru üzerine savcılıktan alınan izinle T.S.S.'nin evine baskın düzenleyen polis, yapılan aramada suç unsuru malzemeler ele geçirdi. Bunun üzerine T.S.S. hakkında soruşturma başlatıldı.

T.S.S.'nin, arkadaşı olan G.A.K.'ya kızdığı, bu nedenle de genç kızın sosyal paylaşım sitesinden aldığı fotoğrafları photoshop yöntemi ile oynayarak yarı çıplak hale getirip yayınladığı iddialar arasında yer aldı. T.S.S. hakkında, özel hayatın gizliliğini ihlal ve kişisel verilerin kaydedilmesi kapsamında soruşturma açıldı.

İKİ ÇOCUK FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

OYNADIKLARI KABLOLAR SONU OLDU


Ankara’da, açıkta bırakılan elektrik kablolarıyla oynayan 2 çocuk çarpılarak öldü.

Olay, Gölbaşı ilçesindeki Karagedik Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Ömer Demir( 6) ve Abbas Ürkek (10), sokaktaki kablolarla oynadıkları sırada çarpılarak yere yığıldı. İş yerinden evine dönen bir mahalle sakini, yerde hareketsiz yatan çocukların bedenlerini tahta bir çubukla kablolardan ayırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 2 çocuğun da hayatını kaybettiğini belirledi. Cesetler Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yaşanan olaya tepki gösteren mahalle sakinlerinin iddialarına göre, dün yağan yağmurların ardından kabloların sarktığı elektrik direğine yıldırım düştü. Mahalleli, elektriklerin gitmesi üzerine yetkililere telefon açtı. Gelen görevlilerin ise sadece şalteri kaldırıp olay yerinden ayrıldığı ve açıktaki kablolarla ilgilenmedikleri öne sürüldü. Mahalle sakinleri, elektrik şirketinin vurdumduymazlığının 2 çocuğun hayatına malolduğunu iddia etti. Konuyla ilgli soruşturma açıldı.

ANNESİNİ DÖVEN BABASINI DELİK DEŞİK ETTİ...[PAGE]

Adana'da lise öğrencisi bir genç, sürekli annesini döven babasını bıçakla öldürdü.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi Karafatma caddesindeki Neziha Hanım apartmanında yaşandı.

İddialara göre, kapıcılık yapan Bülent Gök, görücü usulüyle 18 yıl önce evlendiği eşi Eda Hak'ı (34) alkol alıp sürekli darp ediyordu. Hak, dayak sebebiyle 2 çocuğunu alıp 2009'da baba evine yerleşti, kocasından da boşandı.

Aile yakınlarının araya girmesi ve çocuklarının olması sebebiyle çift nikahsız olarak 2011'de yeniden birlikte yaşamaya başladı. Hak, eşinin dayaklarından dolayı yeniden babasına ait Narlıca Mahallesi'ndeki evine yerleşti. Kapıcı Bülent Gök, 22 Temmuz'da kendisini terk eden eşi ve çocuklarını eve götürmek istedi. Eşi Eda Hak ise "Sen alkol alıp beni dövüyorsun, gelmeyeceğiz." dedi.

Bu sözlere öfkelendiği ileri sürülen Bülent Gök, eşini yumruklayıp tokatlamaya başladı. Annesinin çığlıklarını duyan lise öğrencisi oğlu 16 yaşındaki M. Gök, babasının kafasına tahta parçasıyla vurup ardından mutfaktan aldığı bıçakla 6 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan Bülent Gök, 9 gündür tedavi gördüğü Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Babasını öldüren M.Gök tutuklanırken cumhuriyet savcına verdiği ifadesinde, "Annem ve kardeşimle birlikte kendisini terk ettik. Anneannemlerde uyurken, annemin çığlık sesiyle uyandım. Kalktığımda babam annemi koltuğa yatırmış dövüyordu. Engel olamadım. Belinde bıçak vardı. Tahta parçasıyla kafasına vurdum, sonra da mutfaktan aldığım bıçağı sapladım. Kaç kez bıçakladığımı hatırlamıyorum." dedi.

SAHTE PARAYLA HAYAT KADININA GİDİNCE...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Samsun'da polise giden bir hayat kadını cinsel ilişkiye girdiği kişinin sahte parayla ödeme yaptığını söyleyip şikayetçi oldu. Şikayet üzerine harekete geçen polis olayla ilgili 4 kişiyi gözaltına aldı.

Olay İlkadım İlçesi’nde meydana geldi. İddiaya göre 4 gün önce adı açıklanmayan bir hayat kadını 100 TL karşılığında anlaşıp cinsel ilişkiye girdiği bir kişinin ücretini sahte parayla ödediğini söyleyip, sahte parayla birlikte polise şikayette bulundu. Bu olaydan iki gün sonra da bir lokanta sahibi çiğ köfte alan kişinin sahte 100 TL ile ödeme yaptığını ileri sürüp, aracın plakasıyla birlikte polise şikayet etti.

Olayla ilgili soruşturmayı çok yönlü sürdüren polis verilen otomobil plakasından yola çıkarak 17 yaşındaki B.K.’yi Bafra İlçesi’nde yakaladı. Yapılan üst aramasında 100 liralık 17 sahte banknot çıktı. Gözaltına alınan zanlının ifadesinin ardından polis Salih Z. (29), Şahin Ç., (38) ve Volkan Y.’yi de İlkadım ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı. Zanlıların alınan ifadesinde sahte parayı Volkan Y.’nin İstanbul’dan sağladığını ve diğer zanlılara vererek piyasaya sürdükleri tesbit edildi. Zanlıların iki yerden daha sahte 100 TL ile alışveriş yaptıkları öğrenildi.

Zanlıların yakalanmasının ardından şikayetçi kadın çağırılarak teşhis yaptırıldı. Yapılan teşhiste cinsel ilişkiye girdikten sonra ücretini sahte parayla ödeyen kişinin Volkan Y. olduğu tesbit edildi. B.K. yaşının küçük oluşu nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edilirken diğer üç kişinin ise Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadelerinin devam ettiği belirtildi.