BIST 9.984
DOLAR 32,37
EURO 34,72
ALTIN 2.427,35
HABER /  GÜNCEL

Karısını başka bir erkekle görünce...

Çanakkale’de bir alışveriş merkezinde eşi N.A.’yı yanında bir erkekle gören N.A., çılgına döndü ve bıçakla şahsı yaraladı.

Abone ol

Çanakkale’de bir alışveriş merkezinde eşi N.A.’yı yanında bir erkekle gören N.A., ceketinin cebinden çıkardığı bıçakla şahsı sol göğsünden bıçakladı.

Olay bugün akşam saatlerinde bir alışveriş merkezinde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, N.A. bir şeyler almak için alışveriş merkezine gitmişti.

Bu esnada alışveriş merkezi içerisinde eşi N.A.’yı M.B. isimli bir erkekle görünce aralarında sözlü münakaşa başladı. Sözlü münakaşa kısa sürede kavgaya dönüştü. Öfkeli eş ceketinin cebinden çıkardığı bıçakla M.B.’yi yaraladı. Göğsünün sol tarafından bıçaklanan M.B., kanlar içinde kalarak yere yığıldı.

Kanlar içerisinde yerde yatan M.B.’yi gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 sağlık ekiplerine haber verdi. 112 acil servis ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralı M.B. Çanakkale Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olayın şüphelisi N.A. ise suç aletiyle birlikte bir süre kaçtıktan sonra İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bahçesinde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.