BIST 10.269
DOLAR 32,27
EURO 34,81
ALTIN 2.454,56

Karı koca aynı erkekle aşk!

Karı koca aynı erkekle aşk!

Sinemaseverler, bu hafta, korku, aksiyon, komedi ve animasyonların bulunduğu 6 yabancı filmle buluşacak. bir karı kocanın aynı erkekle aşk yaşadığı film ise geniş yankı uyandıracağa benziyor. işte haftnanın filmleri..

Karı koca aynı erkekle aşk!

Sinemaseverler, bu hafta, korku, aksiyon, komedi ve animasyonların bulunduğu 6 yabancı filmle buluşacak. Bir karı kocanın aynı erkekle aşk yaşadığı film ise geniş yankı uyandıracağa benziyor. İşte haftnanın filmleri..

Karı koca aynı erkekle aşk!

KANIMA GİR

Matt Reeves'in yönettiği ve Kodi Smit-McPhee, Chloe Grace Moretz, Richard Jenkins ile Elias Koteas'ın oynadığı “Kanıma Gir (Let Me In)”, korku sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Film konusu şöyle:

“12 yaşındaki Owen içine kapanık, okulda ezilen bir çocuktur. Yan dairelerine Abby isimli küçük bir kız ve babası taşınır. Abby, Owen'a okulda kendisine kötü davranan arkadaşlarından intikamını alması için öğütler verir. O sırada kasabada işlenen şüpheli cinayetleri, Abby'nin babasının Abby'e kan temin etmek için işlediğini ve Abby'nin de eski bir vampir olduğunu öğrenir.”

Karı koca aynı erkekle aşk!

ÖLÜMÜNE KAÇIŞ

Jerzy Skolimowski'nin yönettiği ve Vincent Gallo, Emmanuelle Seigner, Zach Cohen ile Iftach Ophir'in oynadığı “Ölümüne Kaçış (Essential Killing)”, aksiyon sahneleriyle izleyicilerin ilgisini çekecek. Bir Taliban askerinin, çölde Amerikan askerlerince yakalanmasıyla başlayan filmde, gözaltına alınmak için Doğu Avrupa'da gizli bir yere götürülürken araçın kaza yapması sonucu kaçma fırsatı bulan askerin yaşadıkları anlatılıyor.

Karı koca aynı erkekle aşk!

3 - ÜÇ

Tom Tykwer'in yönettiği ve Sophie Rois, Sebastian Schipper, Devid Striesow ile Annedore Kleist'in oynadığı “3-Üç (Drei - Three)” filminin konusu şöyle:

“Haber sunucusu Hanna ve sanat teknisyeni Simon, 20 yıllık beraberliklerine, çeşitli ilişkiler, çocuk sahibi olma isteği, beraber eve çıkma gibi duyguları sığdırır, ancak artık işler yolunda gitmez. Ta ki ikisi de birbirlerinden habersiz aynı erkeğe aşık olana kadar.”