BIST 10.632
DOLAR 32,24
EURO 34,97
ALTIN 2.430,19

Kardashian ailesinin oyuncakları!

Kardashian ailesinin oyuncakları!

Kardashian/Jenner Ailesi'nin en küçük kardeşi Kylie Jenner, 750 bin dolar değerinden yeni otomobiliyle ilgi odağı oldu.

Kardashian ailesinin oyuncakları!

Kardashian/Jenner Ailesi'nin en küçük kardeşi Kylie Jenner, 750 bin dolar değerinden yeni otomobiliyle ilgi odağı oldu. Ancak bu daha önce hem hediye olarak aldığı hem de hediye ettiği lüks otomobillerle gündem olan Jenner ve ailesi için bir ilk değildi. İşte Kardashian/Jenner Ailesi'nin lüks oyuncaklarından bazıları...

Kardashian ailesinin oyuncakları!

Kardashian Ailesi'nin en genç üyesi Kylie Jenner, önceki gün Los Angeles'taydı. Kylie Jenner, yeni aldığı 750 bin dolar değerindeki Lamborghini Aventador SV otomobilinden inerken objektiflere takıldı.

Kardashian ailesinin oyuncakları!

Ailesiyle birliktte yer aldığı reality şov ve Moda tasarımcılığından bir servet kazanan 19 yaşındaki Jenner, turuncu renkli lüks otomobiliyle ilgi odağı oldu.

Kardashian ailesinin oyuncakları!

Lüks otomobil tutkusunu Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla gösteren Kylie Jenner daha önce kendisine hediye edilen ve hediye ettiği otomobillerle de gündeme geldi. Üstelik Kardashian/Jenner Ailesi için bu son derece sıradan bir durum... Kim Kardashian’ın üvey kardeşi önceki yıl erkek arkadaşının 320 bin dolar (1 milyon TL/ o günkü kura göre) değerindeki Ferrari hediyesiyle şoka girmişti. Tyga, Kylie Jenner'ın 19. yaşı için çıtayı yükseltti Mercedes Maybach marka bir otomobil hediye etti. Aracın ABD fiyatının 200 bin dolar, Türkiye'deki satış fiyatının ise yaklaşık 1,5 milyon TL (O günkü kura göre) olduğu öğrenildi.