BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,96
ALTIN 2.435,32
HABER /  SPOR

Karaman: Fenerbahçe'nin sahadan gücünü aldık

Fenerbahçe galibiyetini değerlendiren İstikbal Mobilya Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ''Fenerbahçe'nin sahadan gücünü aldık.'' dedi.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig 21'inci hafta açılış karşılaşmasında İstikbal Mobilya Kayserispor, sahasında konuk ettiği Fenerbahçe'yi 86'ncı dakikada Kravet'in golüyle 1-0 mağlup etti. Hükmet Karaman, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Takımını tebrik eden İstikbal Mobilya Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Maçın ilk 45 dakikasında belki hücumsal anlamda oyuna hükmeden bir takım değildik ama Fenerbahçe'ye ilk 45 dakikaya baktığımızda hiç pozisyon vermedik. Hücumda zenginliği olmayan ama rakibine de pozisyon vermeyen bir takım. Niçin böyle oldu. Son 2 maçı ve Fenerbahçe'nin transferlerini ve hamle şansını düşündüğünüzde özellikle sağ kanatta Dirar, İsla o kanatta yaptıkları versiyonlar ile golü buluyorlar. Biz bu maça sol bek değil sol stoper ile başladık. Atilla'yı yedek kulübesinde bıraktık. Amacımız Fenerbahçe'nin güçlü yönünü durdurmaktı.

Eğer maçın başında kendi sahamızda oynuyoruz, saldıralım, öyle yapalım böyle deseydik, beki mağlup durumda içeri girebilirdik. Fenerbahçe'nin sahadan gücünü aldık. Rakibimiz kırmızı gördü. Biz de aynısını Bursa maçında yaşadık. Rakibimiz uzatma dakikaları ile 50 dakika 10 kişi oynadı. Bu kolay değil. Hakemin kararları ile ilgili zaman zaman ben de dahil mağlup duruma düştüğümüzde belli yerlerde daha keskin konuşabiliyoruz. Benim ve rakibimizde katılmadığı pozisyonla var" dedi.