BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,80
ALTIN 2.441,79
HABER /  DÜNYA

Karakolda kumara soruşturma

Adana İl Emniyet Müdürlüğü, bir vatandaşın ihbarı üzerine karakola yapılan ‘kumar’ denetimiyle ilgili ‘iddiayı doğrulayıcı bulgular’ elde ed...

Abone ol

Adana İl Emniyet Müdürlüğü, bir vatandaşın ihbarı üzerine karakola yapılan ‘kumar’ denetimiyle ilgili ‘iddiayı doğrulayıcı bulgular’ elde edildiğini ve sorumlular hakkında soruşturma başlatıldığını bildirdi.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Akıncılar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 22 Ağustos günü saat 16.30’da bir vatandaş, kaybolan kızının bulunması için Akıncılar Polis Merkezi Amirliği’ne gitti. Burada, polislerin bilgisayar üzerinden kumar oynadığı için kendisiyle yeterince ilgilenmediğini gören vatandaş, polisi arayarak şikayette bulundu. Bunun üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bir şube müdür yardımcısı yanına Yüreğir İlçe Emniyet Müdürü ve polisleri alarak polis merkezine denetim yaptı.
Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, söz konusu şikayetle ilgili ‘iddiaları doğrulayıcı bulgular’ elde edildiği belirtilirken, sorumlular hakkında idari soruşturma başlatıldığı bildirildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
“Adana’mızın ve Adana halkının güvenliğini sağlamak ve en iyi hizmeti verebilmek için gece gündüz çalışmakta olan Adana Emniyet Müdürlüğü personeli içerisinden görevinde gereken ciddiyeti göstermeyen, duyarsız davranan, suiistimal veya istismarda bulunanlara bugüne kadar müsamaha gösterilmediği gibi bundan sonra da hiçbir şekilde gösterilmeyecektir. Güzel Adana’mıza ve Adana’da yaşayan vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeyi kendisine vizyon edinmiş olan Adana Emniyet Müdürlüğü; her türlü önleyici, adli ve idari hizmeti daha mükemmel hale getirmek, aziz vatandaşlarımızın memnuniyetini arttırmak için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmektedir.”
(İHA)