BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,78
ALTIN 2.432,68
HABER /  MEDYA

Karagül o muhabirin dişlerini dökecekti

Türkiye'den ihraç edilen eski Zaman muhabiri Mahir Zeynalov, İbrahim Karagül'ün Zaman'ın eski ABD muhabiri İhsan Denli'ye saldırdığını iddia etti. Zeynolov'un iddiasına ise cevap gecikmedi.

Abone ol

ABD ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik protestolar Yenişafak'tan İbrahim Karagül'ü çileden çıkardı. Türkiye'den sınır dışı edilen Azerbaycan vatandaşı Mahir Zeynalov'un kendisiyle ilgili iddiasına cevap veren Karagül, twitter'dan Zaynalov'un iddiaları için "Dövmedim, ancak dişlerini dökecektim" diye yazdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD'deki temaslarını takip eden Yenişafak'tan İbrahim Karagül, Zaman'da çalışırken Türkiye'den sınır dışı edilen Mahir Zeynalov'un kendisiyle ilgili iddiasına twitter'dan cevap verdi.

"DÖVMEDİM AMA DİŞLERİNİ DÖKECEKTİM"

Zeynalov, Erdoğan'ın ABD'de temasları sırasında Washington'ta Karagül'ün Zaman muhabiri İhsan Denli'ye saldırdığını iddia etti. 

"DİŞLERİNİ DÖKECEKTİM ÇOCUK.."

Mahir Zeynalov'un iddialarına twitter'dan cevap veren Karagül, gazeteciye saldırmadığını; ancak İhsan Denli'nin terbiyesizlik yaptığını ve dişlerini dökmek istediğini söyledi. İşte o paylaşım:

"GÜLEN'İ ABD'DE KORUYORLAR"

Bu arada Twitter'dan Paralel Yapı'ya ilişkin Türkiye adına açılan davaları yürüten ABD'deki hukuk bürosuna gittiklerini ve oradan elde ettiği bilgileri takipçileri için paylaşan Karagül, hukuk bürosunun kendilerine örgüt lideri Fethullah Gülen'in ABD'deki derin bir yapılanma tarafından korunduğunu aktardığını yazdı. İşte Karagül'ün o paylaşımları;

"Paralel'in ABD'deki faaliyetlerine karsi hukuki süreci işleten avukatlik ofisindeyiz. Dikkat cekici bilgiler aliyoruz.

ABD askeri üslerine nüfuz etmeye calıştıkları ve bu yüzden ulusal güvenlik sorunu haline geldikleri anlatıyor. Askeri üsler meselesi önemli: Türkiye'de yaptıklarını yapmaya calışıyorlar diyorlar.

Hukuk ofisi özellikle kara para aklama işine yoğunlasmis. Bunu cözeceğiz diyorlar. Öyle görünüyorki Ofis, kara para olayının pesine düşmüş.

Ama yeni bir durum var; Ulusal guvenlik..

ABD için de tehdit ilan etme süreci var. California'da dava açmış. Şimdi Texas'da açıyorlarmış. Her eyalette açacagız diyorlar.

Robert Amsterdam: Gülen'i burada koruyorlar. Bizde de bir derin devlet var.

Robert Amsterdam: Bu dava yüzunden tehditler aldiğini soyledi."