BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Karadayı 28. bölüm 1. ve 2. fragman

Karadayı 28. bölüm fragmanı yayınlandı ve 22 Nisan 2013'de dizide öyle olaylar olacak ki...

Abone ol

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel'in paylaştığı dizi Karadayı 28. bölüm fragmanıyla izleyiciler 22 Nisan 2013'de buluşacak.

Yayınlanan fragmanda Mahir'in Feride'ye gizli görevde olmadığını, bir teşkilatında üyesi olmadığını açıkladığı sahne herkesi çok heyecanlandırıyor. Bunun üzerine Salih İpek Mahir olduğunu söyleyecek mi?

KARADAYI 28. BÖLÜM 2. FRAGMAN

karadayi.jpg

Diğer fragmanda Savcı Turgut ve Mehmet Saim Salih İpek'in hiçbir teşkilattan olmadığını öğrenir. Bunun üzerine Turgut'un adamı Necdet'i onu öldürmesi için görevlendirirler.

Necdet Salih İpek'in Mahir Kara olduğunda bihaber Adliye çıkışı Salih'i takip etmeye başlar.

Ardından Salih İpek'e seslenir ve o döndüğünde şoke olur.

Karadayı'nın 27. bölüm sonu bu şekilde bitti. Peki Karadayı'nın 28. bölümünde neler olacak?

Fragmanda Necdet Turgut'a Salih İpek'in Mahir Kara olduğunu söylüyor. Bunun üzerine bu haberi hemen Mehmet Saim yani Feride'nin babasına yetiştiren Turgut'un planları merak konusu.

KARADAYI 28. BÖLÜM ÖZETİ

Salih'in Mahir olduğunu anlayan Necdet, bu gerçeği Turgut'a anlatır. Turgut, Mahir'in maskesini düşürmek için büyük bir oyun kurar.

Mahir kabadayıların bir sevkiyatında Yasin'e yardım eder. Ancak işler bekledikleri gibi gitmez. Olay yerinde Turgut'u gören Mahir'in içine bir şüphe düşer. Mahir Turgut'un karanlık yüzünü görmek üzeredir.

Davasında iyice köşeye sıkışan Mahir, Feride'yi daha fazla incitmek istemez ve kimliğini açıklamaya karar verir! Ancak önce Feride'ye evlenme teklif edecektir! Bu sırada Turgut da Feride'nin gerçekleri öğrenmesi için oyunu başlatır!

Karadayı'nın 28. bölümü 22 Nisan 2013 akşamı izleyicileriyle buluşacak...

İŞTE KARADAYI 28. BÖLÜM 1. FRAGMANI