BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.435,08
HABER /  DÜNYA

Karadayı 24. bölüm tanıtım fragmanı

Karadayı 24. bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı. Karadayı yeni bölüm 25 Mart 2013'te atv ekranlarında olacak.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel'in oynadığı atv ekranlarında yayınlanan Karadayı dizisinin 24. yeni bölümü 25 Mart 2013'te yayınlanacak. İşte Karadayı dizisinin 24. bölüm tanıtım fragmanı ve özeti...

18 Mart 2013 'te yayınlanan bölümünde Nazif Kara'nın torunu Küçük Nazif kaçırılmıştı. Bunun üzerine ayakalanan Kara ailesi Nazif'i bulmak için yoğun çaba harcadı.

KARADAYI 24. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Orhan Küçük Nazif'in izini sürdüğü sırada vuruldu. Nazif Kara'nın hayatını berbat eden Savcı Turgut'un en büyük desteği ise öldürülen Başsavcı Süleyman Bey'in karısı oldu. 

Öte yandan Mahir ve Feride arasında alevlenen aşkta bir duraklama oldu. Mahir Feride'nin babasının doğum gününe katılamadı. Bunun açıklamasını Feride'ye nasıl yapacağı merak konusu.

KARADAYI 24. BÖLÜM ÖZETİ

Karadayı dizisinin 24. bölümünde ise Mahir ve Nazif Kara'nın birbirlerine destek oluşları diziye heyecan katacak.

Fakat Nazif Kara'nın aldığı tehdit üzerine ne yapacağı merak konusu. Nazif Kara'nın hayatının yola girmesi için gidip cinayeti işlediğini itiraf etmesi bekliniyor.

NAZİF KARA YALAN MI SÖYLEYECEK?

Peki Nazif Kara torunu için pes ederek gidip Hakime Feride'ye yalan söyleyecek ve asılacak mı?

Bu dava burada kapanacak mı, yoksa Nazif Kara Feride'ye torununu kaçırdıklarını ve onu bu konuda tehdit ettiklerini mi açıklayacak?

Tüm bu merak edilen sorular Karadayı dizisinin 24. bölümünde 25 Mart 2013'te cevap bulacak...