BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Karabükspor’un ilacı Beşiktaş

Kardemir Karabükspor As Başkanı ve Basın Sözcüsü Ahmet Gölbek, takım olarak üzerlerindeki şansızlığı, Beşiktaş maçında kıracaklarını söyledi...

Abone ol

Kardemir Karabükspor As Başkanı ve Basın Sözcüsü Ahmet Gölbek, takım olarak üzerlerindeki şansızlığı, Beşiktaş maçında kıracaklarını söyledi.
Gölbek, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur müsabakasında bu akşam oynayacakları Manavgat Evrensekispor maçının Beşiktaş maçı öncesi iyi bir hazırlık olacağını söyleyerek, “Kupa maçında bugün oynayacağımız Manavgat Evrensekispor maçını önemsiyoruz ve kolay bir maç olamayacak. Kocaelispor maçında oynadığımız gibi zorlu bir maç olacağını tahmin ediyoruz. Bu bağlamda seyircimizden destek istiyoruz. Bu akşam işinden çıkan herkesi tribünlere bekliyoruz. Bu bizim için iyi bir hazırlık maçı da olacak. Böyle bir maç oynayarak Beşiktaş maçına da hazırlanmış olacağız. Bu sene hedefimiz Ziraat Türkiye Kupası’nda en üst sıralar” dedi.
Beşiktaş maçına sürpriz yapmak için çıkacaklarını da kaydeden Gölbek, “Son 3 maçımızda spor yorumcuları 12-13 net gol pozisyonu yakaladığımız istatistikleri ortaya koydular. Biz yakaladığımız pozisyonları değerlendiremiyoruz. O nedenle rakip bir iki sefer cılız atakla golü buluyor ve sahadan ya mağlubiyetle ya da beraberlikle ayrılıyoruz. Kardemir Karabükspor bu şanssızlığını Beşiktaş maçında kıracak. Son 3 maçtır 12 -13 net pozisyon yakalayan Karabükspor, Beşiktaş karşısında aynı pozisyonları üretip çok başarılı bir sonuçla sahadan en kötü beraberlik, en iyi sonuçla da galip ayrılmak için elinden geleni yapacaktır. Beşiktaş maçının da seyircisiz olması bizim için bir avantaj ve bu avantajı en iyi şekilde kullanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Karabükspor Mali Sekreteri Murat Yolbulan ise, Beşiktaş maçında hedeflerinin mutlak üç puan olduğunu ve çıkış maçı olacağını söyledi.
(İHA)