BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,15
ALTIN 2.301,00
MEDYA

Kara Sevda 34. bölüm fragmanı

Kara Sevda dizisi 34. yeni bölümüyle 8 Haziran 2016 Çarşamba akşamı Star'da olacak. Kara Sevda'nın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Kara Sevda 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 8 Haziran 2016 Çarşamba akşamı Star'da...


Asu’nun, Emir’in elinden kurtulmak için ortaya attığı sırrın şiddeti, daha ilk anda tahmin edemediği bir boyuta ulaşır. Nihan, sevdiği adamın canı için hayatının en zor kararını verir. Kemal, Emir ve Nihan’la geri dönüşü olmayan bir yüzleşme yaşar. Bu yüzleşmenin en büyük kaybedeni Nihan olacaktır.


Kemal’in öfkesi Asu’nun bütün çabalarına rağmen dinmez. Zeynep, Kemal’i karşısında bulduğunda büyük bir sınav verir. Öte yandan Nihan’la Emir arasındaki hesaplaşma Ozan’a kadar uzanır. Sarsılan dengeler, Emir’i bütün sorunlarını çözecek yepyeni ve büyük bir plan yapmaya iter ve Asu’yla yeni bir pazarlık masasına oturur. Ozan ise Zeynep’in yönlendirmeleriyle hayatının en yanlış kararını alır.


Kemal’le Nihan arasında, Nihan’ın Emir’e dönüşüyle başlayan kırılma, yaşayacakları son olayla büyük bir uçuruma dönüşür. Nihan’ı hayatından kazıyıp atma zamanı gelmiştir. Kemal, Asu’nun hayatıyla ilgili büyük bir savaş verdiğinden habersiz, geleceğini Asu’yla birlikte kurmaya karar verir.


Nihan bu haberi aldığında yüreğinin ağrısı taşıyamayacağı kadar ağırdır. Aldığı nefes bile içinde başlayan yangına rüzgar olur. Kemal’le Nihan karşı karşıya geldiğindeyse iki kara sevdalı kalplerindeki aşka rağmen birbirlerinden çok uzak iki noktadadır.


Emir, büyük planını noktalayabilmek için Kemal’in nişan gecesinde son bir adım atmalıdır. Asu, en mutlu gününde Emir’in gölgesini üstünde hissederken; Kemal ise Asu’yla nişanlanmadan önce Nihan’la bir araya gelir. Birbirlerine veda ettiklerini düşünseler de, kaderleri onları asla koparmayacaktır.


Kemal’le Asu’nun nişan gecesi, Kemal’le Nihan’ın kara sevdasına bir düğüm daha atarken; büyük bir fırtınanın yaklaştığını haber eden rüzgar çoktan başlamıştır. 

Sitene Ekle
Etiketler