BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.306,52
GÜNCEL

Hem şantaj hem darp hem de tecavüze uğrayınca...

Konya’da eski sevgilisi tarafından şantaj yapılarak birlikte olmaya zorlandığı, darp ve tecavüze uğradığı iddia edilen 3 çocuk annesi kadın, kendisini rahat bırakmayan şahsı tabancayla vurarak öldürdü.

Olay, merkez Selçuklu ilçesi Sakarya Mahallesi Merve Sokak’ta bulunan iki katlı bir apartmanın girişinde meydana geldi. İddiaya göre, merkez Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesi’nde 21 sene önce ilk evliliğini yapan ancak 2 yıl sonra kocasının hastalanarak ölmesinin ardından Havva Ç. (42), aynı mahallede çiftçilikle uğraşan Mehmet Ok (39) ile duygusal yakınlaşma içerisine girerek şahısla birkaç kez de birlikte oldu.


Şantajla korkutarak görüşmeye devam etti

Kocası öldükten sonra ailesinin yanında yaşamaya başlayan ve o dönemde bir süre devam eden beraberliklerinin ardından Havva Ç. sevgilisiyle görüşmeyi kesti. Havva Ç, 2005 yılında ikinci evliliğini yaparken, Mehmet Ok, kendisiyle görüşmeye devam etmek istedi. Havva Ç. eski sevgilisinin görüşme isteklerini geri çevirmesine rağmen şahıs daha önce yaşadıkları birlikteliği ailesine söylemekle tehdit edince kadın bir süre daha eski sevgilisinin şantajlarına boyun eğerek görüşmeye devam etti. İddiaya göre, Mehmet Ok, Havva Ç'yi 10 gün önce yine şantajla İsmil Mahallesi’ne götürerek darp edip, tecavüz etti.

Vurduktan sonra kendini ihpar etti

Havva Ç, İsmil’de bir gece kaldıktan sonra Mehmet Ok tarafından evine bırakıldı. Yaşadıklarının ardından tabanca temin eden Havva Ç, uyarılara aldırış etmeyen ve kocası işte olduğu vakitte eve gelen Mehmet Ok’a, “Ben sana gelme demedim mi?” dedikten sonra apartman girişinde kurşun yağdırdı. Havva Ç'nin beş el ateş ettiği ve kurşunların tamamı sırtına isabet eden Mehmet Ok, olay yerinde hayatını kaybetti. Havva Ç, daha sonra 155 Polis İmdat hattını arayarak kendisini ihbar etti. Olay yerine gelen polis yerde yatan Mehmet Ok’un cansız bedeniyle karşılaşınca, Havva Ç’yi gözaltına aldı.
Yaşananların ardından olayı haber alarak çalıştığı iş yerinden eve gelen Havva Ç’nin kocası da, olayla bir ilgisinin olmadığını, karısının başka biriyle ilişkisi olduğunu bilmediğini söyledi. Koca da ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sitene Ekle
Etiketler