BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.410,73
MEDYA

Kara Sevda 30. bölüm 2. fragmanı

Kara Sevda dizisi 30. yeni bölümüyle 11 Mayıs 2016 Çarşamba akşamı Star'da olacak. Kara Sevda'nın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Kara Sevda 30. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı; 11 Mayıs 2016 Çarşamba akşamı Star'da...


Zeynep, Emir'in yatak odasında yakalanmasının üzerine, önce Nihan'ın sonra Kemal'in sorularıyla köşeye sıkışır. Bu durumdan kurtulması her zamanki kadar kolay olmayacaktır. 


Kemal, Zeynep'le ilgili şokunu atlatamamışken Nihan ve Emir'i aynı odada görmenin etkisiyle darmadağın olur. Kemal bundan sonra kalbinin kırıklığını öfkesiyle onaracaktır. 


Bu arada Leyla, yaşadıkları karşısında Kemal'e yeni bir pencere açmak ister. Kalbini ve yüzünü başka yana çevirmesi gerektiğini düşünmektedir. 


Önder kızı için endişelidir ve Nihan'ı Emir'den uzak, Kemal'e yakın tutmak ister. Planını uygulamak için harekete geçer. Nihan iş dünyasına giriş yapar. 


Nihan'ın Zeynep'le ilgili şüpheleri giderek artmaktadır. Zeynep Nihan'ın dikkatini çektikçe, Emir de Nihan'ı kazanmak üzereyken kaybetmekten korkar. Zeynep'e verdiği sözü bozmak üzeredir. 


Kemal, Nihan'ın çevresinde olmasından rahatsızdır. Ona olan öfkesini artık dizginleyemez. Nihan'sa Kemal ve Asu'nun kaçınılmaz olarak yakınlaşmalarını izlemek zorunda kalır. Emir Nihan'la mutlu evlilik oyununu sürdürürken, günün sonunda ikisinin evliliğine dair Kemal’in soruları tamamen tükenecektir. 


Emir Zeynep’le ilgili kesin kararını verdiğinde Zeynep bir tek Kemal’den yardım ister. Aynı sırada Emir ve Nihan için de günün rengi değişir. Onları bekleyen tehlikeden habersiz, elleri kolları bağlı kalacakları bir tuzağa doğru çekilirler.

Sitene Ekle
Etiketler