BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.506,03
MEDYA

Kara Sevda 20. bölüm fragmanı

Kara Sevda dizisi 20. yeni bölümüyle 2 Mart 2016 Çarşamba akşamı Star'da olacak. Kara Sevda'nın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Kara Sevda 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 2 Mart 2016 Çarşamba akşamı Star'da...


Kemal, çaldığı kapının ardında karşısında Tarık'ı görünce büyük bir şaşkınlık yaşar. Tarık, Kemal'in soruları karşısında şimdilik bu sorgudan yırtmanın bir yolunu bulmaya çalışırken, Kemal, bunun Emir'in bir oyunu olduğuna inanmak ister. Kemal Tarık'la ve Karen'ın öldürüldüğü geceyle ilgili bağlantıları gözden geçirdiğinde tek bir yol çıkar önüne. 


Nihan ve Kemal, birbirlerini ne kadar özleseler de, aralarına Kemal'in aldığı uzaklaşma kararının soğukluğu girer. Nihan, ne kadar Kemal'e ulaşmaya, duygularını anlatmaya çalışsa da, Kemal, Nihan'ı kendinden uzak tutmaktaki kararında ısrarcıdır. 


Zeynep, Emir ve Nihan'ın evliliklerinin gerçek olup olmadığına dair ilk ciddi şüphelerini kazanır. Bu olayın peşini bırakmayacaktır. Emir'e darbe indirebileceği en önemli silah, bu evdekilerden öğreneceği küçük sırlardadır.


Bu sırada Leyla'ya Vildan'ın verdiği evden taşınma mühleti iyice kısalır, Kemal, her şey yoluna girene kadar Leyla'yı kendisinde kalmak üzere evine götürür. Aynı sıralarda Kemal'e Hakkı'nın vereceği bir haberle Kemal'in bütün ilgisi Nihan üzerinden dağılır.  Bu sırada yaşanan bir gelişme, bütün hayatı durdurur. Nihan kimliği belirsiz kişşilerce kaçırılır. Emir bir yandan Kemal bir yandan Nihan'ı kimin, neden kaçırdığını araştırmaya başladıklarında ikisinin de karşısına sürpriz bir isim çıkar. 


Kemal, Nihan'la uzak oldukları bir sırada bu olay yaşandığı için kendini suçlarken, Emir de hatayı kendinden başka yerde bulamaz. Nihan da hayatta kalmaya çalışmaktadır. 


Emir bütün güçlerini Nihan'ı kurtarmak için seferber ederken, Kemal, her zamanki gibi kendi yöntemleriyle Nihan'ı kurtarmak için harekete geçer. İkisi de Nihan'a yetişebilmek için hem birbirleriyle hem de zamanla yarışırlar. Çünkü namlu Nihan'ın başına çoktan dayanmıştır.

Sitene Ekle
Etiketler