BIST 9.901
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.459,62
GÜNCEL

Örümcek Ağı Estetiği ile 10 dakikada gençleşin!

Örümcek ağı estetiği nasıl yapılır? Örümcek ağı estetiği kalıcı mıdır? Medikal Estetik Hekimi Dr. Nihat Dik anlattı.

Son yılların en çok yapılan medikal estetik uygulaması Örümcek Ağı Estetiği’ni Medikal Estetik Hekimi Dr. Nihat Dik şu şekilde anlattı:









‘ Örümcek ağı, plastik cerrahide ameliyatlarda kullanılan ameliyat ipliklerinin deri altına kafes şeklinde veya kilim örermiş gibi örülerek konulması yöntemidir. İnce uçlu iğnelerle yapılır, ameliyat izi gibi morarma veya ağrı yapmaz. 15 dakika içerisinde kliniklerde ya da muayenehanelerde uygulanabilecek kadar basit ve komplikasyonsuzdur. Sonucunda ise yüz germe ameliyatının sonuçlarını gösterecek kadar başarılıdır. Olası yan etkileri, ufak peteşiyal kanamalar veya küçük morluklardır. Tahminen üç ila beş gün içerisinde kullanılabilecek morluk giderici bir kremle bunları da önlemek mümkündür.









Örümcek ağı estetiğinin içerisinde askılama yöntemi de vardır ki bu yöntem anında sonuç sağlar. 5 - 10 dakikalık bir uygulamayla yüzünüz tamamen yüz germe ameliyatı olmuş kadar gerilir ve sonuçları inanılmayacak derecede iyidir. Sonrasında 5 - 10 dakikalık bir buz uygulamak veya yüzü çok basit bir askıya almak durumunda kalabiliriz ki bunlar güvenli ve konforlu uygulamalardır. Sonuçlar ise 2 - 3 yıl kadar etkilidir. Örümcek ağı estetiği, yüz germe ameliyatlarından çok daha az komplikasyonludur. Güvenli ve başarılı bir uygulamadır.’

Sitene Ekle
Etiketler