BIST 8.972
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.282,26
MEDYA

Kara Sevda 17. bölüm fragmanı

Kara Sevda dizisi 17. yeni bölümüyle 10 Şubat 2016 Çarşamba akşamı Star'da olacak. Kara Sevda'nın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Kara Sevda 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 10 Şubat 2016 Çarşamba akşamı Star'da...


Zeynep ve Ozan'ın evliliği Nihanların evinde bomba etkisi yaratır. Aileye ve özellikle Emir'e yaşattığı şoktan memnun olan Zeynep’in planları ilk andan itibaren beklediği gibi gitmez. Kemal’in müdahalesiyle Zeynep tahmin ettiğinden de kısa sürede baba evine geri döner. Asıl fırtına baba evinde kopacaktır. Kemal, Zeynep'in evliliği yüzünden abisi Tarık’la büyük bir kopuş yaşayacaktır. 


Kemal ve Nihan kardeşlerinin evlenmesi üzerine aşklarında bir imkansızlıkla daha karşı karşıya kalır. Nihan, Zeynep'in Emir'le olan geçmişi yüzünden bu evlilikle ilgili büyük şüpheler duyar. Şüphelerini Kemal’le paylaşma konusunda büyük bir ikilem yaşayacaktır.


Zeynep ile Ozan’ın evliliklerini sürdürmekteki kararlı tavrı her iki ailede de taşları yerinden oynatır. Öte yandan Zeynep için Nihanlar’ın evinde kalmak, o eve girmekten daha zor olacaktır. Emir, Zeynep'in attığı kazık karşısında elindeki en büyük kozu oynamaya karar verir. Zeynep ve Emir'in fotoğrafları Kemal'e gitmek üzere yola çıkar. 


Kemal ve Nihan, Karen ve kocasını pasaport alışverişinde yakalamak üzere harekete geçerler. Ancak Emir gerçeğini hesap edemezler. Kemal ve Nihan karşılarına çıkan yeni cepheyle savaşmaya hazırlanırken, bütün planlarının önüne geçecek sarsıcı bir haber alırlar.

Sitene Ekle
Etiketler