BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,91
ALTIN 2.423,70
MEDYA

Nihal Candan'ın kardeşi duvarları yumrukladı!

İşte Benim Stilim 9 Şubat 2016 Salı günü yayınlanan bölümünde Bahar Candan kuliste neden duvarları yumrukladı?

İşte Benim Stilim 9 Şubat 2016 Salı günü yayınlanan bölümünde Yağmur Taktaş, Zeynep Vuran'ı eleştirince Zeynep, Yağmur'un eleştirisine cevap vermek istedi.


Yağmur "Ben eleştiriyorum" diye çıkıştı. Zeynep bundan sonra Yağmur'a onun gibi davranacağını söyleyince Yağmur, Zeynep'i görmediğini bu yüzden kendisinide görmezden gelmesi gerektiğini söyledi. Daha sonra Yağmur, Zeynep'in gömleğinin ütüsüz olduğunu söyleyince Zeynep bazı yarışmacılar gibi kapris yapmadığı için gömleğini ütüleyemediğini söyledi. Bunun üstüne ikili arasında tartışma çıktı.


Yağmur, Zeynep'in hareketlerinden çok rahatsız olduğunu ve boş konuştuğunu söyledi. Zeynep; Yağmur ve Bahar'ın bütün günlerini mahvettiğini söyledi. Yağmur dün Zeynep'in kendisini konuşturmadığını bu yüzden kendisine şu an böyle davrandığını söyledi. Zeynep, Bahar'ın makyaj için sorun çıkardığını, duvarlara vurduğunu, ağladığını, bağırdığını ve bundan rahatsız olduğunu söyledi. Bahar ise buna itiraz etti ve ikili arasında gerginlik yaşandı.


Nur Yerlitaş, Bahar'ın susmaması üzerine araya girdi ve Öykü Serter'in zor durumda kaldığını ve Bahar'ın dinlemesi gerektiğini söyledi. Selay Topçuoğlu, Zeynep'i doğruladı, bunları Bahar'ın yaşına verdi ve Bahar'a dürüst olmasını tavsiye etti. Öykü Serter, Bahar'a daha sakin olmasını tavsiye etti.


Nur Yerlitaş, Bahar'a neden sinirli olduğunu sordu. Bahar ise burada mutlu olduğunu, şu an kendisini kötü hissettiğini ve diğer yarışmacıların kendisine önyargılı yaklaştıklarını iddia etti.

Sitene Ekle