BIST 9.091
DOLAR 32,38
EURO 35,02
ALTIN 2.325,50
MEDYA

Kara Sevda 1. bölüm 3. fragmanı

Kara Sevda dizisi ilk bölümüyle Çarşamba akşamı Star'da olacak. Kara Sevda'nın bu hafta yayınlanacak ilk bölümününde neler yaşanacak?

Kara Sevda 1. bölüm 3. fragmanı yayınlandı; Çarşamba akşamı Star'da...


Dar gelirli bir ailenin umutlarını bağladığı oğlu Kemal, mucizelere inanmaz. Ama bir gün, kendini en büyük mucizenin içinde bulur. Aşkın içinde.


İhtişamlı bir hayatın içine doğan Nihan, kendini hiçbir zaman o hayata ait hissetmez. Ve bir gün, kendi dünyasından olabildiğince uzak birine aşık olur. Kemal'e.


Birbirlerine son derece uzak hayatlar yaşayan Nihan ve Kemal, bu mucizevi aşkta birleşirler, denk olurlar. Birbirlerine sonsuzluk yemini ettiklerinde ise, hayatın böyle bir denkliğe izin vermediğini, ikisi de acı bir şekilde öğrenirler. Bir gecede değişen hayatları, Kemal'i uzaklara, Zonguldak'a savurur. Nihan'ı ise, yaptığı bir seçimin kollarına.


Yıllar sonra bir maden kazası, Kemal'in önüne bir sınav gibi iki yol koyacak. Yıllardır kaçtığı her şeyden saklanmaya devam mı edecek, yoksa geri dönüp kaybettiklerinin üzerine mi gidecek? Kemal bu iki yoldan birini seçtiğinde, Nihan'la arasındaki uçurum kapanacak, şartlar eşitlenecek ve kurulu dengeler yerinden oynayacak.Kemal'in en büyük sınavı, o seçimi yaptığı gün başlayacak. O günden sonra bir seçim, bir kara sevdaya bedel olacak...

Sitene Ekle
Etiketler