BIST 10.321
DOLAR 32,26
EURO 34,81
ALTIN 2.404,82
MEDYA

Kaderimin Yazıldığı Gün 39. bölüm fragmanı

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi 39. yeni bölümüyle Salı akşamı Star'da olacak. Kaderimin Yazıldığı Gün'ün bu hafta yayınlanacak son bölümününde neler olacak?

Kaderimin Yazıldığı Gün 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; Salı akşamı Star'da...


Kahraman Elif’ten gerçek duygularını öğrenmeye kararlıdır. Alaçatı’da, herkesten uzaktayken, konuşmanın zamanı gelmiştir artık. Ama Elif için bu o kadar kolay olmayacaktır.


Öte yandan Maksut deli gibi Elif’le Kahraman’ı aramaktadır. Elif’i kaybetmeye niyeti yoktur. Bunun için gözünü karartmıştır; Kahraman’ı bekleyen büyük tehlikeden kimsenin haberi yoktur.


Defne’nin ümitleriyse giderek tükenmektedir. Kahraman’ı en zayıf noktasından vurmaya karar verir. Akıl hocası her zamanki gibi Kıymet’tir. Ancak karşılaşacakları bir durum bütün hesaplarını alt üst edecektir.


Şükran ise bu karmaşanın içinde Yakup’u aramaktadır. Üstelik ortaya büyük bir sır bomba gibi düşmüştür. Herkes Yakup’un gerçek annesinin kim olduğunu merak etmektedir. Konakta suların bir müddet daha durulmayacağı aşikardır.
Kahraman ve Elif için kader yine ağlarını örmektedir. Ama Kahraman bu kez kadere teslim olmayacaktır. Oyunu kurallarına göre oynamaya karar verir. Maksut’u kesinlikle alt etmeye yemin eder.


Sitene Ekle
Etiketler