BIST 10.222
DOLAR 32,21
EURO 34,76
ALTIN 2.427,35
HABER /  DÜNYA

Kapıcı cinayeti aydınlatıldı

Antalya’da, yaklaşık beş ay önce dere yatağında cesedine ulaşılan kapıcı Üzeyir Kaya’nın cinayet zanlısı olarak, yeğeni ve suçu gizledikleri...

Abone ol

Antalya’da, yaklaşık beş ay önce dere yatağında cesedine ulaşılan kapıcı Üzeyir Kaya’nın cinayet zanlısı olarak, yeğeni ve suçu gizledikleri iddiasıyla eşi ve oğlu gözaltına alındı.
Konyaaltı İlçesi Uluç Mahallesi’ndeki bir apartmanda kapıcı olarak çalışan iki çocuk babası Üzeyir Kaya, bulunduğu mahallenin yakınlarındaki bir derede 4 Şubat’ta başına sert bir cisimle vurularak öldürülmüş ve yüzü yanmış halde bulundu.
Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Ekipler, 5 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından Üzeyir Kaya’nın yeğeni Y.K. ile maktulün eşi N.K ve oğlu Y.K’yı gözaltına aldı. Y.K’nın, polise ifadesinde amcasını öldürdüğünü itiraf ettiği belirtildi.
Telefon dökümlerinde ise Üzeyir Kaya’nın eşi N.K. ile zanlı Y.K. arasında ilişki bulunduğu belirlendi.
Emniyette ifadeleri alınan zanlı Y.K. ile cinayeti bildikleri halde gizledikleri öne sürülen N.K. ve oğlu Y.K da adliyeye sevk edildi.
Zanlı Y.K’nın 10 Mayıs’ta amcasının bir sosyal paylaşım sitesindeki sayfasına "40 yaşını görmeden göçtün, bir şey diyemiyorum. Allah rahmet eylesin, canım arkadaşım, kardeşim, amcam, her şeyim" yazısı kaydedildi.
(İHA)