BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,08
ALTIN 2.465,65
HABER /  DÜNYA

Kapanış sorunsuz olacak

Uluslararası Akdeniz Oyunları Komitesi (ICMG) Başkanı Amar Addadi, 30 Haziran’da gerçekleştirilecek 17. Akdeniz Oyunları kapanış törenine ra...

Abone ol

Uluslararası Akdeniz Oyunları Komitesi (ICMG) Başkanı Amar Addadi, 30 Haziran’da gerçekleştirilecek 17. Akdeniz Oyunları kapanış törenine rahat ve sorunsuz bir şekilde hazırlandıklarını söyledi.
Mersin’de devam eden 17. Akdeniz Oyunları’nın başından bu yana kentte bulunan ICMG Başkanı Addadi, yazılı bir açıklama yaparak, organizasyonun başarılı bir şekilde devam ettiğini belirtti. Müsabakaları izlemek üzere halen Mersin’de bulunduğunu kaydeden Addadi, kentte çok başarılı yürüyen bir organizasyon olduğunun ve oyunların çok güzel bir şekilde devam ettiğinin altını çizdi.
Müsabaka alanlarındaki spor organizasyonlarının harika olduğunu vurgulayan Addadi, “ICMG’nin Başkanı olarak buradayım ve oyunları izliyorum. Akdeniz Köyü’nde atletler çok mutlular, geçirdikleri günler çok iyi şekilde devam ediyor. Başta ortaya çıkan küçük ulaşım sorunları halledildi. 30 Haziran’da gerçekleştirilecek kapanış törenine rahat ve sorunsuz bir şekilde hazırlanıyoruz” dedi.
(İHA)