BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47

Kapalı kapılar ardında bakın nasıllar

Kapalı kapılar ardında bakın nasıllar

Hollywood'un ünlülerinin kameralar karşısındaki hallerini biliyorsunuz. Peki ya evlerindeki yani kapalı apılar ardındaki durumları hakkında bir fikriniz var mı?

Kapalı kapılar ardında bakın nasıllar

Çok beğendiğiniz o ünlünün evini "pislik götürüyor" desek. Ya da evinde şeffaf iç çamaşırlarıyla dolaştığını söylesek. Bütün bunları biz iddia etmiyoruz elbette. Bİr zamanlar ünlülerin evlerinde çalışanlar gün gelip oradan ayrıldıklarında o ünlünün özel hayatıyla ilgili bütün kirli çamaşırlarını da ortaya döküyor. İşte eski yardımcılarının anlatımıyla ünlülerin kapalı kapılar ardındaki halleri.

Kapalı kapılar ardında bakın nasıllar

Reese Witherspoon evinde bir melek gibiymiş. Üç çouk sahibi olmasına rağmen evini her zaman düzenli ve temiz tutarmış. Yani yanında çalışanlara yapacak fazla iş bırakmazmış. Ayrıca kendi giymediği pahalı tasarım elbiselerini de yardımcılarına hediye edermiş.

Kapalı kapılar ardında bakın nasıllar

Taylor Swifts ise evinde tam bir kedi kadın. Kendisi de bir kedi sahibi olan genç şarkıcının evinin her yerinde bu sevimli dostlarının fotoğrafları asılı. Ayrıca yardımcıları Swift'in iç çamaşırları da dahil büyüt giysilerinin ve evinin her yerinin kedi tüyleriyle kaplı olduğunu söylüyor. Bunları temizlemek elbette onların görevi. Swift, yardımcılarına süt ve mama almalarını söyleyip dışarıdaki kedileri de beslermiş.

Kapalı kapılar ardında bakın nasıllar

Cindy Crawford'a gelince.... Herkes onunla çalışmak ister. İşte bir örneği. Crawford 2012 yılında Cadillac için yapılan bir çekimde objektif karşısına geçti. Çekimin sonunda da firma ona bir araba hediye etti. Yani bir Cadillac, Crawford ise "Sen ister misin. Benim bu arabaya ihtiyacım yok" diyerek Cadillac'ın anahtarlarını asistanına uzattı. Evet, yanlış okumadınız Cadillac'ı asistanına hediye etti.