BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Kansersiz yaşam için bir sayı da siz atın

Kansersiz Yaşam Derneği, düzenleyeceği basketbol maçlarıyla kanserli çocuklara moral verecek!

Abone ol

Kansersiz Yaşam Derneği, Mihriban Oğuz liderliğinde, Pediatrik Onkoloji birimi olan illerde çocuk kanserleri üzerine dikkat çekmek, çocuklar ile paylaşımlarda bulunmak, kendilerini hayatın ve bir takımın parçaları olarak hissetmelerini sağlamak ve psikolojilerine pozitif dokunuşlar yapabilmek için 2012-2013 Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi sezonu içerisinde 3 lig maçından önce 3 Veteran maçı organize edip, çocukları spor salonuna getirerek, 1 gün öncesinde de takımlarımızın oyuncuları ile hastane ziyaretleri yaparak çeşitli sosyal etkinliklerinde içinde yer alacağı bir proje yarattı.

Projeye A Milli Kadın Takımı Oyuncularından, İstanbul Üniversitesi B.G.D Takımında forma giyen Tuğba Palazoğlu ve Galatasaray Kadın Basketbol Takım Kaptanı Işıl Alben ile Galatasaraylı Sporcular Derneği destek vermektedir.

Geçtiğimiz Mart ayında 11 yaşında hayatını kaybeden Abdil Çetiner anısına düzenlenecek basketbol oyunları ile daha çok çocuğa ulaşmak hedefleniyor. Kansersiz Yaşam Derneği'nin bu konuda çağrısı ise şöyle:

"Bu oyunları geleneksel hale getirdiğimiz de ise kanserli çocuk hastalar için artık çok şey değişmiş olacağı inancındayız. Çünkü çocuklarımız için bir takımın üyesi olmak, desteklenmek, alkışlanmak,
liderlik ve aidiyet duygularını tatmak kaybettikleri adrenalini yerine koyacaktır.

Siz de bu takımın üyelerine destek olmak istemez miydiniz?"

İlk maç takvimi ve detayları :

GaIatasaray & Ankara Ateşi

Adnan Menderes Kapalı Spor Salonu Tarih : 01.12.2012 Saat:12:00 Adana Botaş Spor & Galatasaray Adnan Menderes Kapalı Spor Salonu Tarih : 01.12.2012 Saat:14:00