BIST 10.899
DOLAR 32,20
EURO 34,97
ALTIN 2.453,70
HABER /  GÜNCEL

Kanal D Beyazı çok pis kandırdı!

Kanal D yönetimi gazeteye bir ilan verdi. Beyaz da büyük haberi o ilandan öğrendi, havalara uçtu. Ama o gün 1 Nisan'dı. İşte o şaka;

Abone ol

Kanal D üst yönetimi Beyaz'ı fena şakaladı.  Gazetelere ilan veren yönetim Obama'nın "Beyaz Show"a katılacağını duyurdu. Ama ilanın verildiği tarih 1 Nisan'dı! Beyaz bu şakaya çok bozuldu.

SİTEM ETTİ

Bu haftaki programında Beyazıt Öztürk, "Kanal D ile ilgili, Beyaz Show ile ilgili bu hafta gazetelerde bir haber çıktı" diyerek Kanal D üst yönetiminin 1 Nisan şakası olan 'Obama, Beyaz Show'a katılacak' duyurusuna değindi.

Televizyon Gazetesi'nde yer alan haberde; "Kanal D'nin üst düzey yöneticileri sağolsunlar şaka yapmışlar" diyerek manidar bir yüz ifadesine bürünen Beyazıt Öztürk, "Bu nasıl şaka? Şaka dediğin gerçekleşmeyecek şeyler için yapılır" diyerek sitemde bulundu.

BU KÖTÜ BİR ŞAKA

Obama'nın Beyaz Show'a katılma durumunun şaka olarak değerlendirilmesi anlayışı Beyazıt Öztürk'ün hiç de hoşuna gitmemiş.

Beyaz, "Kanal D'nin üst düzey yöneticilerine sesleniyorum, bu kötü bir şaka. Barack Obama gelebilir, bu bir şaka değil. Benim programıma gelebilir, bu da bir şaka değil. Ben Barack Obama'yı almayabilirim, belki bu bir şaka! Ona canım sıkıldı" diye konuştu.