BIST 10.259
DOLAR 32,26
EURO 34,71
ALTIN 2.402,59

Kan dondurdu 'Tornavidayı saplarken resmen zevk alıyordu'

Kan dondurdu 'Tornavidayı saplarken resmen zevk alıyordu'

5 yıllık eşi Davut G.'den boşanmak istediği için şiddet gören ve tornavida ile canına kast edilen Büşra G. 'Tornavidayı bana saplarken zevk alıyordu' dedi. Büşra G.'nin boşanmak üzere olduğu eşi Davut G.'nin yargılandığı dava ertelenedi.

Kan dondurdu 'Tornavidayı saplarken resmen zevk alıyordu'

Gün geçmiyor ki erkek şiddetine dair bir haber karşımıza çıkmasın. Bu kez olay Bağcılar'da yaşandı. 5 yıllık evlli olan Büşra G. ve Davut G. boşanma kararı aldı. Büşra G. bu karar sonrası baba evine yerleşti. Eş Davut G. genç kadını rahat bırakmadı ve konuşmak istediğini söyledi. Normal bir şekilde konuşacaklarını sanan Büşra G., eşi Davut G.'nin tornavidalı şiddetine maruz kaldı.

Kan dondurdu 'Tornavidayı saplarken resmen zevk alıyordu'

NELER YAŞANDI; Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianameye göre olay şöyle oldu: Esenler'de 5 yıllık evli Büşra G. (23) Ve Davut G.(24) çifti boşanmaya karar verdi ve ayrı yaşamaya başladı. 6 Eylül 2016 tarihinde araç ile adliyeye gidecekleri sırada Davut G., Büşra G.'ye barışmak istediğini söyledi. Ancak barışma teklifini Büşra G. kabul etmedi. Bunun üzerine Davut G. sinirlendi ve aracın torpidosundan tornavida alıp, cebine koydu. Karı-koca daha sonra aracı park edip, Esenler'de otoban kenarındaki çimlerin bulunduğu bölüme geçti. Davut G. burada Büşra G.'yi yere yatırıp boğazını sıktı ve burnunu ısırdı ve “Ecelin benim elimden olacak" dedi. Davut G. cebinden çıkardığı tornavida ile Büşra G.'yi yaraladı. Büşra G. olayın ardından şikayetçi oldu.

Kan dondurdu 'Tornavidayı saplarken resmen zevk alıyordu'

TORNAVİDA SİLAH SAYILDI; Soruşturma sonunda savcılık hazırladığı iddianamede, ele geçirilmese de meydana gelen yaranın niteliğini de dikkate alarak, şüpheli Davut G.'nin eylemini silahtan sayılan alet ile gerçekleştirdiğini kaydetti. İddianamede şüpheli Davut G.'nin “Tehdit", “Kasten eşini silahtan sayılan tornavida ile yaralama" suçlarından 1 yıldan 3,5 yıla kadar hapsini talep etti. Bakırköy Adalet Sarayı'nda bulunan 37. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuksuz sanık Davut G. ile şikayetçi Büşra G. katıldı.

Kan dondurdu 'Tornavidayı saplarken resmen zevk alıyordu'

'VURUP VURMADIĞIMI HATIRLAMIYORUM'; Davut G. duruşmada şöyle ifade verdi: 7 aydır evliyim. Aramızda daha sonra bazı sorunlar çıktı. Kendisiyle konuşmak için önce telefon açtım daha sonra babasının evine gittim. Birlikte çay içtik, Büşra bana 'Dışarı çıkalım, orada konuşalım' dedi. Bunun üzerine arabamla Bayrampaşa'da çimenlik bir alana gittik, oturduk. Orada güzel bir şekilde konuşurken beni özel bir numara aradı. Büşra'nın arkadaşı Selvi olduğunu anladım. Bana 'Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz?' dedi. Ben de 'Eşimle güzel bir şekilde konuşuyoruz' dedim. O da bana 'Büşra'nın ailesi sizi polise verecek' dedi. Eşim de bu konuşmaları duydu. Ardından eşim bana 'Seni aldattım" diyerek hakaret etti. Yüzüme tükürdü, üzerime yürümeye başladı. Bu esnada elimde arabanın anahtarı vardı. Ne yaptığımı bilmiyorum, Büşra'ya vurup vurmadığımı hatırlamıyorum.