BIST 9.879
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.458,83
HABER /  DÜNYA

Kamyon yola bıçak gibi saplandı

Aydın’ın Didim ilçesinde su borusunun patlaması sonucu yumuşayan yola saplanan kamyon iş makinesi yardımıyla kurtarıldı. <br/>Edinilen bilgi...

Abone ol

Aydın’ın Didim ilçesinde su borusunun patlaması sonucu yumuşayan yola saplanan kamyon iş makinesi yardımıyla kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre olay, Didim Çamlık Mahallesi’nde Üçmevsim Caddesi meydana geldi. Yol yük taşıyan kamyonun ağırlığına dayanamayarak çöktü. Kamyonun çöktüğü yerde su çıkarken, yan yatan kamyonun yükü boşaltılarak battığı yerden çıkartıldı.
Özel bir firmaya ait Ekrem Çığırkan’ın kullandığı 09 YJ 797 plakalı mil yüklü kamyon , Üçmevsim Caddesi üzerine geldiğinde battı. İlk battığı yerden kurtulan 30 tonluk kamyon, 5 metrelik mesafeden sonra yeniden battı. Şoförün durumu fark etmesi üzerine olay yerine kepçe çağrıldı. Kepçe ile kamyonun yan yatması önlendi. Ardından olay yerine iş makinesi çağrılarak yüklü kamyondaki mil başka bir kamyona aktarıldı. Kamyon sürücüsü Ekrem Çığırkan ise, “Her şey bir anda oldu. Diğerinden çıktım buraya battım” dedi. Kamyonun battığı yol üzerinde bulunan yabancılara ait siteden kalanlar ise olayı şaşkınlıkla izlerken, kamyonun yükü kısa sürede boşaltıldı.
Asfaltın altında su patlağının yolun yumuşamasına neden olduğu görülürken, kamyonun battığı yerden ise su çıktı. Didim Belediyesi Su işleri Ekipleri ise olay sonrası yolda çalışma başlatırken, yükü boşlatılan kamyon daha sonra kepçe yardımıyla yerinden çıkartıldı.
(İHA)