BIST 10.989
DOLAR 32,22
EURO 35,02
ALTIN 2.506,18
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kamer Genç'in sözleri canlı yayını karıştırdı

Canlı yayında Hüseyin Aygün kavgası. Kamer Genç'in Baykal'la ilgili sözleri kızdırdı..

Abone ol

CHP'li Hüseyin Aygün'ün, PKK tarafından kaçırıldıktan sonra serbest bırakılmasının yankıları hala devam ediyor. Gün boyu Türkiye'nin 1 numaralı gündemi olan konu, akşam da canlı yayın ekranlarında masaya yatırıldı.

KAMER GENÇ ELEŞTİRİLERE SERT ÇIKTI

Ülke TV'de ekrana gelen Sıra Dışı programına canlı olarak bağlanan CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Hüseyin Aygün'ün PKK'lılardan "Dağdaki genç arkadaşlar" diye bahsetmesine yönelik tepkilere sert çıktı.

BAYKAL'IN YOLUNU KESSİNLER DE GÖRELİM

Deniz Baykal ve bazı CHP'lilerin de Hüseyin Aygün'ün açıklamalarına tepki gösterdiğinin hatırlatılması üzerine Kamer Genç, "Baykal ve bazı arkadaşların yolunu silahlı adamlar kessinler de görelim nasıl konuşuyorlar" ifadelerini kullandı.

SAVCI SAYAN DA YAYINA BAĞLANDI

Bunun üzerine Deniz Baykal'ın en hararetli savunucularından biri olan CHP'li Savcı Sayan da canlı yayına bağlandı. Kamer Genç'in açıklamalarına tepki gösteren Sayan, "Ne yani, bundan sonra aramızda konuşurken herkese inşallah senin de yolunu keserler gibi temennilerde mi bulunacağız" dedi.

ŞAMİL TAYYAR İDDİALARINI YİNELEDİ

Programın gidişatı içerisinde AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar da canlı yayında görüşlerini açıklayan bir diğer isim oldu. Tayyar, geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden ortaya attığı iddiaları yineledi.

HÜSEYİN AYGÜN'ÜN AÇIKLAMALARI ÇELİŞKİLİ

CHP'li Hüseyin Aygün'ün, PKK'nın kendisini serbest bıraktıktan sonraki açıklamalarında büyük çelişkiler bulunduğunu öne süren Şamil Tayyar, "Ya danışmanı senaryo üretiyor ya da Hüseyin Aygün" dedi. Tayyar ayrıca PKK'nın tarihinde ilk kez bir milletvekili kaçırmak için yalnızca 2 terörist seçmesinin mantığa aykırı olduğunu da belirterek, bu bağlamda Hüseyin Aygün'ün açıklamalarında çelişkiler bulunduğunu kaydetti.