BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.436,75
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kalp spazmı geçiren CHP'li Hüseyin Yıldız'ın ilk görüntüsü

Adalet Yürüyüşü'nün 16. gününde üzücü haber geldi. CHP Aydın milletvekili Hüseyin Yıldız'ın kalp spazmı geçirdiği bildirildi.

Abone ol

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki için başlattığı yürüyüşe eşlik eden Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız'ın Sakarya'da kalp spazmı geçirerek hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Milletvekili Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki için Ankara Güvenpark'tan başlattığı yürüyüşünün 16. gününe Sakarya'da devam ediyor. 

Aşırı sıcak altında devam eden yürüyüş sırasında kortejde bulunan Aydın Milletvekili Yıldız'ın kalp spazmı geçirdiği belirtildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Yıldız, yürüyüş sırasında kalp spazmı geçirerek fenalaşmış. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Arkadaşlarımız oraya gidiyor." dedi.

Doktor kontrolünde olan Yıldız'ın Ankara'da bir hastaneye sevk edilebileceği kaydedildi.

Yıldız'ın yanında olan Ali Şeker yaptığı açıklamada Yıldız'ın akut koroner geçirdiğini, kalp krizinin tam oluşmadan müdahale edildiğini, tıkanıklıktan dolayı kalbe yeteri kadar kan gitmediğini söyledi.

İŞTE CHP'Lİ VEKİLİN İLK GÖRÜNTÜSÜ

HÜSEYİN YILDIZ KİMDİR?

Hüseyin Yıldız, 2 Şubat 1967 tarihinde Bingöl'ün Kiğı ilçesinde dünyaya geldi Eğitim hayatını tamamladıktan sonra 1985 yılında Sosyaldemokrat Halkçı Parti'de siyasi hayatına başladı. Gençlik Kolları'nda görev alan Hüseyin Yıldız, 1994'te SHP ve CHP'nin birleşmesinden sonra siyasi kariyerini CHP'de sürdürdü.

2015'in Haziran ve Kasım aylarında yapılan Türkiye genel seçimleri'nde CHP Aydın Milletvekili olarak seçildi ve TBMM'deki yerini aldı.