BIST 9.476
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.493,95
HABER /  GÜNCEL

Kağıthane'de beş dakika arayla iki silahlı soygun

İSTANBULl Kağıthane'de beş dakika arayla iki ayrı markete giren silahlı ve maskeli 3 soyguncu, iki marketten 6 bin lirayı alarak kayıplara karıştı.Polis kaçan soyguncuları bulmak için çalışma başlattı.

Abone ol

KAĞITHANE'de iki marketi soyan hırsızlar yaklaşık 6 bin lirayı alarak kayıplara karıştı. İlk Olay, Kağıthane Aslıhan Sokak üzerinde saat 09.30 sıralarında meydana geldi.

Beyaz bir otomobille markete gelen inşaat tulumlu, baretli, yüzlerinde maske bulunan 3 soyguncu silah zoruyla kasadaki yaklaşık 3 bin lirayı aldıktan sonra olay yerinden kaçtı.

Market çalışanının ihbarıyla olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, market çalışanlarından soyguncuların eşkalini aldıktan sonra soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı.

BEŞ DAKİKA SONRA İKİNCİ SOYGUN

Polis ekipleri, soygun yapılan markette inceleme yaparken 500 metre ilerideki Çelebi Caddesi'nde de silahlı soygun yapıldığı ihbarını aldı. Hızla markete giden polisler soyulan markette inceleme yaptı. Market görevlileri aynı soyguncuların kaçarken markete girdiğini ve kasadaki 3 bin lirayı silah zoruyla alıp kayıplara karıştığını söyledi.

Güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, soyguncuları yakalamak için çalışıyor.

GÖRGÜ TANIĞI: "BEN İNŞAATÇILAR ZANNETTİM"

Evinin penceresinden ilk soygunu gören Mesut Uzun "Ben camdan dışarıya bakıyordum. Ben onları inşaatçılar zannettim. Kafalarında miğfer, ağızlarında sarı maske vardı. Mavi işçi elbisesi giymişlerdi. Ben herhalde boya yapıyorlar dedim. Bir karmaşa oldu. Birinin elinde silah vardı. Çıktılar arabaya binerek gittiler" dedi.